Сільський суп, зазвичай, має простий рецепт інгредієнти для якого можна знайти в городі. Сьогодні готуємо вершковий суп із зеленим горошком, картоплею та морквою. Смак його буде тільки краще, якщо додати куряче філе. Рецепт подібного страви дивіться за цим посиланням.
Інгредієнти
- Вода 1 л
- Горошок зелений заморожений 100 г
- Картопля 6 шт.
- Морква 1 шт.
- Вершки 33% 200 мл
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 52 ккал
- Білки: 1.2 г
- Жири: 3.5 г
- Вуглеводи: 4.4 г
Кроки
30 хв.
-
Картоплю нарізаємо невеликими брусочками.
-
Моркву ріжемо кубиками.
-
В каструлі нагріваємо 1 літр води і закладаємо овочі. Варимо до м’якості картоплі, приблизно 15 хвилин.
-
Потім додаємо зелений горошок. Варимо ще близько 5-ти хвилин.
-
На завершення суп солимо і вливаємо в нього вершки. Доводимо до кипіння і знімаємо з вогню.
-
Красиво подати супчик можна з зеленню і тостами з білого хліба.
Порада: вершкові супи можна готувати практично з усіма овочами, м’ясом, птицею і морепродуктів. Не варто додавати кислі інгредієнти, т. к. суп може скиснути. Експериментуйте на здоров’я!
Приємного апетиту і гарного настрою на цілий день!
Готуйте з любов’ю на радість рідних і близьких!