Рибний суп з грибами — незвичайний рецепт юшки з італійськими нотками. Рибу і гриби в одному блюді використовують рідко, а даремно! Таке поєднання продуктів дозволяє домагатися вкрай приємних смакових відчуттів. Готові спробувати?
Гриби дуже часто використовуються не тільки в других стравах, але і в супах. У нас ви можете знайти велику кількість таких рецептів, наприклад, мій коханий!
Інгредієнти
- Вода 1 л
- Печериці свіжі 300 г
- Масло вершкове 50 г
- Зелень за смаком
- Картоплю ½ кг
- Морква 1 шт.
- Короп свіжий 1 кг
- Сир плавлений 1 шт.
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 293 ккал
- Білки: 10.3 г
- Жири: 19.8 г
- Вуглеводи: 17.4 г
Кроки
60 хв.
-
Спочатку необхідно приготувати хороший навар. Для цього розбираємо рибу — голова, хвіст і плавники підуть в юшку. Інше додамо в кінці. Тушку відкладаємо, решта кладемо в воду.
-
Поки риба буде закипати, картопля наріжемо кубиками. Коли вода закипить, додамо до риби картопля, варимо 20 хвилин.
-
Моркву натираємо на крупній тертці і обсмажуємо на вершковому маслі.
-
Гриби нарізаємо слайсами.
-
Нарізані гриби додаємо до моркви і смажимо до тих пір, поки гриби не перестануть пускати сік.
-
Поки вариться основа для супу, і смажать гриби з морквою, плавлений сир натремо на крупній тертці, а рибу наріжемо невеликими шматочками.
-
Після того, як картопля звариться, дістаємо з каструлі голову, хвіст і плавники, а сам картоплю необхідно розтовкти до стану пюре. Потім у каструлю з основою додаємо обсмажені гриби і моркву, плавлений сир і рибу. Гарненько перемішуємо і солимо.
-
Поки суп вариться, дрібно нарізаємо зелень.
-
Додаємо зелень на суп, перчимо. Ось і все, страва готова. Насолоджуйтеся.
Порада: якщо риба погано чиститься, то натріть її оцтом і залиште на не тривалий час. Якщо при чищенні пальці то і справа зісковзують, їх треба опустити в сіль, бажано велику, тоді процес буде йти помітно краще!
Приємного апетиту і гарного настрою! Не бійтеся експериментувати!
А яке незвичайне поєднання продуктів використовували ви?