Суп з фрикадельками і вермішеллю — улюблений моїх дітей. Готую його часто, тому вирішила покроково розписати рецепт цієї страви для вас. Готується дуже швидко зі звичайних продуктів, тому доступна всім.
Головне в цій страві — це смачні тюфтельки-фрикадельки, тому не економте на якісному м’ясі. Фарш краще готувати самостійно, тоді ви будете на 100% впевнені в його доброму складі.
Інгредієнти
- М’ясний фарш 250-300 г
- Масло соняшникова 2 ст. л.
- Вермішель павутинку 1.5 жменька
- Часник 1 зубчик
- Петрушка за смаком
- Кріп пучок
- Картопля-4-5 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Яйце куряче 1 шт.
- Лавровий лист 1-2 шт.
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 284 ккал
- Білки: 8.5 г
- Жири: 15.6 г
- Вуглеводи: 26.3 г
Кроки
40 хв.
-
Почнемо з того, що почистимо всі овочі. Моркву я поріжу на кубики, ви можете натерти на тертці, як більше подобається.
-
ріжу Картоплю брусочками.
-
Відразу измельчу зелень, порубаю часник.
-
Обжарку виробляю в тій каструлі, в якій буду готувати суп. Наливаю соняшникову олію і обсмажую цибулю, моркву, рубаний часник.
-
Тим часом розігріваю чайник окропу, коли піджарка буде готова, наливаю потрібну кількість води.
-
Відразу після цього, засинаю картоплю. Його потрібно варити 15 хвилин.
-
В цей час в м’ясний фарш (у мене курячий, але можна готувати з будь-якого м’яса) додаю яйце, сіль, перець. Гарненько заважаю рукою, відбиваю і приступаю до ліплення кульок.
-
Фрикадельки роблю дрібними. Формую кульки і відразу закидую в каструлю.
-
Врахуйте, що після цього почне утворюватися піна, яку треба знімати шумівкою.
-
Коли тюфтельки спливуть, можна засипати вермішель «павутинка». Вона вариться буквально 1 хвилину, бо відразу ж можна додати зелень, сіль, інші спеції. Можна зняти з вогню, накрити кришкою, дати постояти 5 хвилин.
-
Суп з фрикадельками і вермішеллю готовий. Приємного апетиту!
Як вам мій рецепт? Сподіваюся, був корисним.
Готуйте з любов’ю і радуйте близьких.