Рецепт супу з фрикадельками і вермішеллю

Простий покроковий ? рецепт супу з макаронами «павутинка» і фрикадельками. Подивіться і навчитеся його готувати. Домашній смачний суп, який оцінять навіть діти. А також кулінарні секрети і тонкощі.

Суп з фрикадельками і вермішеллю — улюблений моїх дітей. Готую його часто, тому вирішила покроково розписати рецепт цієї страви для вас. Готується дуже швидко зі звичайних продуктів, тому доступна всім.

Головне в цій страві — це смачні тюфтельки-фрикадельки, тому не економте на якісному м’ясі. Фарш краще готувати самостійно, тоді ви будете на 100% впевнені в його доброму складі.

Інгредієнти

  • М’ясний фарш 250-300 г
  • Масло соняшникова 2 ст. л.
  • Вермішель павутинку 1.5 жменька
  • Часник 1 зубчик
  • Петрушка за смаком
  • Кріп пучок
  • Картопля-4-5 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Лавровий лист 1-2 шт.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 284 ккал
  • Білки: 8.5 г
  • Жири: 15.6 г
  • Вуглеводи: 26.3 г

Кроки

40 хв.

  • Почнемо з того, що почистимо всі овочі. Моркву я поріжу на кубики, ви можете натерти на тертці, як більше подобається.

  • ріжу Картоплю брусочками.

  • Відразу измельчу зелень, порубаю часник.

  • Обжарку виробляю в тій каструлі, в якій буду готувати суп. Наливаю соняшникову олію і обсмажую цибулю, моркву, рубаний часник.

  • Тим часом розігріваю чайник окропу, коли піджарка буде готова, наливаю потрібну кількість води.

  • Відразу після цього, засинаю картоплю. Його потрібно варити 15 хвилин.

  • В цей час в м’ясний фарш (у мене курячий, але можна готувати з будь-якого м’яса) додаю яйце, сіль, перець. Гарненько заважаю рукою, відбиваю і приступаю до ліплення кульок.

  • Фрикадельки роблю дрібними. Формую кульки і відразу закидую в каструлю.

  • Врахуйте, що після цього почне утворюватися піна, яку треба знімати шумівкою.

  • Коли тюфтельки спливуть, можна засипати вермішель «павутинка». Вона вариться буквально 1 хвилину, бо відразу ж можна додати зелень, сіль, інші спеції. Можна зняти з вогню, накрити кришкою, дати постояти 5 хвилин.

  • Суп з фрикадельками і вермішеллю готовий. Приємного апетиту!

Як вам мій рецепт? Сподіваюся, був корисним.

Готуйте з любов’ю і радуйте близьких.