Пісний суп пюре з цвітної капусти

Готуємо смачний дієтичний крем-суп з цвітної капусти. Покрокове опис ? приготування з фото. Кращі домашні рецепти перших страв з усього світу. Лайфхаки і поради кулінарів

Сьогодні ми підготували рецепт пісного супу-пюре з цвітної капусти. Просте перше блюдо здатне захопити найприскіпливіших гурманів. Гості або члени сім’ї будуть задоволені.

Кольоровим овоч назвали не із-за кольору, а тому, що качани складаються з безлічі суцвіть. Хоча зовсім нещодавно вивели зелений, оранжевий і фіолетовий сорту.

А також радимо спробувати цей ароматний крем-суп з корисного овоча.

Інгредієнти

  • Бульйон курячий 700 мл
  • Олія оливкова 20 мл
  • Часник 1 зубчик
  • Зелень за смаком
  • Капуста цвітна 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Вершки 50 мл
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 88 ккал
  • Білки: 1.5 г
  • Жири: 6.7 г
  • Вуглеводи: 5.1 г

Кроки

30 хв.

  • Капусту промити і нарізати на окремі суцвіття.

  • Цибулю нашаткувати середніми шматочками.

  • Часник нарізаємо дрібними скибочками.

  • Тепер на оливковій олії обсмажуємо часник протягом 1-2 хвилин.

  • Далі в каструлю додаємо цибулю, обсмажуємо ще 2-3 хвилини.

  • Після цього викладаємо суцвіття, додаємо сіль, перець. Перемішуємо, обсмажуємо 2-3 хвилини.

  • Тепер в каструлю вливаємо курячий бульйон, доводимо до кипіння і варимо на повільному вогні 15 хвилин.

  • Перекладаємо вміст каструлі в блендер, подрібнюємо до однорідного стану.

  • Подаємо з вершками і дрібно нарізаною зеленню.

Підказка: ця страва може бути не тільки пісним. Додайте тертий сир, бекон або горіхи. Вийде ситно і незвично.

Приємного апетиту і гарного дня! Готуйте з любов’ю разом з нами.

Не можете знайти потрібний рецепт? Напишіть в коментарі, ми приготуємо його.