Сьогодні ми підготували рецепт пісного супу-пюре з цвітної капусти. Просте перше блюдо здатне захопити найприскіпливіших гурманів. Гості або члени сім’ї будуть задоволені.
Кольоровим овоч назвали не із-за кольору, а тому, що качани складаються з безлічі суцвіть. Хоча зовсім нещодавно вивели зелений, оранжевий і фіолетовий сорту.
А також радимо спробувати цей ароматний крем-суп з корисного овоча.
Інгредієнти
- Бульйон курячий 700 мл
- Олія оливкова 20 мл
- Часник 1 зубчик
- Зелень за смаком
- Капуста цвітна 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Вершки 50 мл
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 88 ккал
- Білки: 1.5 г
- Жири: 6.7 г
- Вуглеводи: 5.1 г
Кроки
30 хв.
-
Капусту промити і нарізати на окремі суцвіття.
-
Цибулю нашаткувати середніми шматочками.
-
Часник нарізаємо дрібними скибочками.
-
Тепер на оливковій олії обсмажуємо часник протягом 1-2 хвилин.
-
Далі в каструлю додаємо цибулю, обсмажуємо ще 2-3 хвилини.
-
Після цього викладаємо суцвіття, додаємо сіль, перець. Перемішуємо, обсмажуємо 2-3 хвилини.
-
Тепер в каструлю вливаємо курячий бульйон, доводимо до кипіння і варимо на повільному вогні 15 хвилин.
-
Перекладаємо вміст каструлі в блендер, подрібнюємо до однорідного стану.
-
Подаємо з вершками і дрібно нарізаною зеленню.
Підказка: ця страва може бути не тільки пісним. Додайте тертий сир, бекон або горіхи. Вийде ситно і незвично.
Приємного апетиту і гарного дня! Готуйте з любов’ю разом з нами.
Не можете знайти потрібний рецепт? Напишіть в коментарі, ми приготуємо його.