Печиво з замороженого тіста

Печиво з арахісовим маслом виготовляються з використанням класичного методу із замороженого тіста. Тісто для печива формують у вигляді брусків,

Печиво з арахісовим маслом виготовляються з використанням класичного методу із замороженого тіста. Тісто для печива формують у вигляді брусків, охолоджують, а потім нарізають скибочками і випікають, коли буде зручно.

Арахісове печиво

Тонкі печива також ідеально підходять для бутербродів з арахісовим маслом і желе. Дайте печінкою охолонути, а потім наповніть його вашим улюбленим варенням або желе, або наповніть його шоколадною або ванільною глазур’ю або шоколадним ганашем.

Бруски тіста для печива також можуть бути заморожені, тому не соромтеся подвоїти або потроїти рецепт. Насолоджуйтеся свіжоспеченим печиво з арахісовим маслом, коли вам хочеться!

Інгредієнти

1/2 склянки кондитерський жир
1/2 склянки розм’якшеного вершкового масла
1 стакан коричневого цукру
1 склянку цукрового піску
1 склянку арахісового масла
2 великих яйця
2 3/4 склянки просіяного універсальної борошна
2 чайні ложки харчової соди

Кроки приготування печива з арахісової пасти

Зберіть інгредієнти.

Інгредієнти для печива із замороженого тіста

В мисці для змішування з електричним міксером збийте кондитерський жир і вершкове масло разом до кремоподібного стану, додайте гранульований і коричневий цукор і збийте до легкого і пухнастого стану.

Збийте вершкове масло і кондитерський жир з цукром.

Додайте арахісове масло і яйця до збитої суміші і добре перемішайте.

Змішайте з яйцями.

Просійте разом борошно і харчову соду. Розмішайте в вершкову суміш.

Тісто для печива з арахісовим маслом.

Сформуйте тісто для печива в 2 рулону близько 5 сантиметрів у діаметрі. Загорніть у вощений папір і поставте в холодильник до повного охолодження.

Печиво з арахісовим маслом в рулонах.

Нагрійте духовку до 180 °C. Вистеліть деко пергаментним папером і залиште їх несмазанными.

Деко застелити пергаментним папером.

Охолоджені рулони тіста нарізати кружечками завтовшки близько 0,6 см, викласти печиво на підготовлені листи.

Печиво з арахісовим маслом готове для духовки.

Випікайте печиво в заздалегідь розігрітій духовці протягом 8-10 хвилин, а потім викладіть і дочекайтеся, щоб воно повністю охололо.

Печиво з арахісовим маслом охолоджується.

Зберігайте охолоджене печиво в герметичному контейнері.

Печиво з арахісовим маслом в мисці для зберігання.

Насолоджуйтеся цим печивом з арахісовим маслом і молоком для швидкого перекусу або десерту. Вони також ідеально підходять для ланч-боксів!

Поради експертів і варіанти

  • Зберігайте печиво в герметичних контейнерах до 4 тижнів. Заморожуйте печива в герметичних контейнерах на строк до 2 місяців.
  • Заморожуйте добре загорнуті рулети тіста для печива на строк до 6 місяців. Коли прийде час випікати, вийміть рулони з морозилки і наріжте. Розкласти на деко і випікайте на 1-2 хвилини довше, ніж зазначено в рецепті.