Голландське Різдвяне печиво

Додайте голландський відтінок у свій святковий репертуар випічки з допомогою цих традиційних печива, які широко використовуються на Різдво

Додайте голландський відтінок у свій святковий репертуар випічки з допомогою цих традиційних печива, які широко використовуються на Різдво в Нідерландах. Приправлені мигдалем, корицею і схожим на карамель кристалізованим цукром, вони обов’язково стануть хітом серед ваших близьких і можуть просто стати новою святковою традицією у вашому домі. Ці сезонні печива так само легко приготувати, як вони універсальні, їх можна розрізати на квадрати, прямокутники чи ромби і подавати з морозивом, мусом або сабайоном, а також в якості частування до чаю.

Смачне Голландське печиво

Інгредієнти

  • 2 склянки / 200 г універсальної борошна
  • 1 стакан / 190 г цукрового піску
  • Щіпка солі
  • 1 1/2 чайної ложки меленої кориці
  • 1 стакан / 230 г несолоного вершкового масла (холодного)
  • 1 яйце (збите)
  • Гарнір: мигдальні тріски

Кроки приготування Голландського печива

Зберіть інгредієнти. Розігрійте духовку до 300 F / 150 C.

Інгредієнти для Голландського печива

Змішайте борошно, цукор, сіль і корицю і перемішайте.

Змішайте борошно, цукор, сіль

Вершкове масло нарізати дрібними кубиками. Розітріть суміш борошна і вершкового масла, поки вона не стане схожа на мокрий пісок, перевірте її між великим і вказівним пальцями.

Суміш борошна і вершкового масла

Викладіть тісто на змащене маслом деко, приблизно утворюючи прямокутник. Змастіть поверхню тіста збитим яйцем і прикрасьте шматочками мигдалю і кристалами цукру або карамельними осколками.

Тісто у формі для випічки

Випікати протягом 35 хвилин або до рум’яної скоринки.

Голландське печиво у вигляді пирога

Використовуючи гострий ніж, відразу ж розріжте на потрібні форми. Залиште остигати, перш ніж перекласти на дротяну охолоджуючу стійку, щоб повністю охолонути.

Розріжте на потрібні форми і охолодіть

Цукрові кристали кандид

Використовуйте голландський Кандид /цукрові кристали для прикраси вашого Голландського Різдвяного печива, але якщо ви не можете знайти їх, просто зробіть свою власну альтернативу. Вистеліть деко пергаментним папером. Розтопіть 1/2 склянки цукру в каструлі на сильному вогні.Коли цукор повністю розчиниться, перелийте рідкий цукор очікує на пергаментний папір. Спробуйте налити тонко. Як тільки остигне, просто поріжте на шматочки. Більш великі осколки будуть залишатися хрусткими, коли печиво спечеться, в той час як більш дрібні будуть плавитися в печиво — чудово в будь-якому випадку.