Вершкове печиво з джемом

Печиво з джемом у формі півмісяця, з вершковим сиром, цукром, сметаною, вершковим маслом і фруктовим джемом на ваш вибір. Ви можете використовувати

Печиво з джемом у формі півмісяця, з вершковим сиром, цукром, сметаною, вершковим маслом і фруктовим джемом на ваш вибір. Ви можете використовувати кухонний комбайн, щоб змішати суміш борошна з вершковим сиром і маслом і змішати сметану виделкою.

Печиво з джемом рецепт

Частина начинки може витекти, тому обов’язково вирівняйте дека пергаментом або антипригарній фольгою. А так само сформуйте і спечіть печиво, так щоб витік була мінімальною.

Печиво з джемом рецепт

Інгредієнти

  • 2 1/2 склянки універсальної борошна
  • 1/4 склянки цукру
  • Щіпка солі
  • 1 упаковка вершкового сиру
  • 1 склянка вершкового масла
  • 2 столові ложки сметани
  • 1/2-3/4 склянки фруктового джему

Кроки приготування печива з джемом

  1. Зберіть інгредієнти.
  2. У великій мисці змішайте борошно, цукор і сіль. З допомогою кондитерського блендера або 2 вилок наріжте вершковий сир і вершкове масло.
  3. Змішайте інгредієнти до стану, поки суміш не стане нагадувати борошно.
  4. розмішайте Виделкою сметану до тих пір, поки тісто просто не склеїться.
  5. Сформуйте тісто в кулю, обернути вощеного папером і поставте в холодильник на годину.
  6. Розігрійте духовку до 160 °C.
  7. Вистеліть деко пергаментним папером.
  8. Розділіть тісто на четвертинки. Тримайте тісто в холодильнику, поки ви працюєте з 1 порцією за один раз.
  9. На посипаній борошном поверхні розкачайте частину тіста в 25-сантиметровий квадрат. З допомогою великих круглих формочок для печива або склянкою виріжте круглі шматочки. Покладіть приблизно 1/2 чайної ложки варення або джему за вашим вибором в центр кожного кола. Змочіть краї тіста невеликою кількістю води, складіть тісто поверх варення, щоб вийшли наповнені півмісяцем печива.
  10. Виделкою, вмоченою в борошно, притисніть краю, щоб запечатати.
  11. Використовуйте вилку, щоб злегка вколоти верхівку.
  12. Викладіть печиво на змащені маслом деко і повторіть процедуру з рештою порціями тесту.
  13. Випікайте протягом 18-20 хвилин або до золотистого кольору.
  14. Дістаньте печиво охолодіть.