Вівсяне печиво зі сметаною

Сметанні вівсяні печива мякі і такі жувальні, що обовязково сподобаються не тільки дітям, але і вам, і вашим гостям. Печиво сповнене

Сметанні вівсяні печива м’які і такі жувальні, що обов’язково сподобаються не тільки дітям, але і вам, і вашим гостям. Печиво наповнене фініками або родзинками. Якщо вам подобаються горіхи у вашому печиво, додайте близько 1/2 склянки подрібнених горіхів пекан або волоських горіхів.

Вівсяне печиво на сметані

Інгредієнти вівсяного печива зі сметаною

  • 1 1/2 склянки універсальної борошна
  • 1/2 чайної ложки харчової соди
  • 1/2 чайної ложки солі
  • 1/2 склянки вершкового масла
  • 1/2 склянки цукрового піску
  • 1/2 склянки коричневого цукру
  • 1 яйце
  • 1 чайна ложка ванілі
  • 1 склянка дрібно нарізаних фініків або родзинок
  • 1/2 склянки сметани
  • 1 стакан вівсяних пластівців швидкого приготування

Кроки приготування вівсяного печива на сметані

  1. Просійте разом борошно, харчову соду і сіль.
  2. У середній мисці змішайте вершкове масло і цукор, збийте яйце і ваніль.
  3. Посипте фініки 1/4 склянки просіяної сухих інгредієнтів.
  4. Змішайте решту просіяні інгредієнти в першу суміш зі сметаною. Перемішайте суміш з вівсяними пластівцями.
  5. Отриману суміш покладіть столовою ложкою на відстані кількох сантиметрів один від одного на злегка змащені маслом деко.
  6. Випікайте при температурі 375 ° С протягом 12-15 хвилин.
  7. Дайте печінкою охолонути близько 30 секунд.
  8. Зніміть його лопаткою.
  9. Дочекайтеся, щоб воно повністю охололо.
  10. Зберігайте в щільно закритому контейнері, розділеному листами вощеного паперу.