Сьогодні на вашому столі з’явиться знаменитий гість з Франції. Зустрічайте: крем-суп з печериць з картоплею. Рецепт цієї страви так проста, що ви не встигнете помітити, як воно виявиться на вашій кухні. Спробуйте, це дуже смачно!
Інгредієнти
- Вода 1.5 л
- Печериці свіжі 300 г
- Масло вершкове 1 ст. л.
- Картопля 7 шт
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Вершки 1 склянку
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 105 ккал
- Білки: 1.7 г
- Жири: 8.3 г
- Вуглеводи: 5.4 г
Кроки
25 хв.
-
Картоплю нарізаємо середніми кубиками.
-
Потім поміщаємо його в каструлю, заливаємо водою, ставимо на вогонь і варимо до м’якості.
-
Підготуємо інші продукти. Печериці ріжемо середніми пластинками, а потім помістити в сковороду і обсмажувати 10 хвилин.
-
В цей час дрібно нарізаємо цибулю.
-
Далі викладаємо цибулю до грибів, додаємо вершкове масло, обсмажуємо до золотистого кольору.
-
Коли картопля буде готовий, викладаємо вміст сковороди в каструлю, солимо, перчимо.
-
Тепер подрібнюємо за допомогою блендера до однорідного стану.
-
Після цього додаємо вершки і ретельно перемішуємо.
-
Готовий суп з печериць подаємо з сухариками і зеленню.
Якщо у вас не виявилося вершків, то підійде жирна сметана. А також до цієї страви приготувати смажені пластинки грибів. А для любителів ситних страв рекомендуємо додати в суп тертий сир.
Приємного апетиту і гарного настрою всім! Готуйте з любов’ю.
Ще більше цікавих рецептів ви знайдете в наших соціальних мережах.
Не забувайте залишати коментарі. Ми обовязково на них відповімо.