Мексиканський суп з кукурудзою — величезна різноманітність смаків, як сама Мексика і її культура. Хочете покуштувати не тільки чудове блюдо, але і зануритися в мексиканські традиції? Ми — ваш кращий друг у цій справі!
Читайте покроковий рецепт, створений з любов’ю, як і всі інші, наприклад, цей! Отримаєте від страви максимально задоволення!
Інгредієнти
- Вода 400 мл
- Курячий фарш 400 г
- Квасоля 1 банка
- Кукурудза консервована 1 банка
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- Помідори за смаком
- Базилік свіжий 1 ч. л.
- Паприка 1 ч. л.
- Орегано сушений 1 ч. л.
- Перець червоний мелений 1 ч. л.
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 69 ккал
- Білки: 3.8 г
- Жири: 1.8 м
- Вуглеводи: 7.8 г
Кроки
60 хв.
-
Тушкуйте на малому вогні помідори. Кількість залежить від ваших смакових уподобань. Потім дрібно наріжте цибулю і перець.
-
До помідорів додайте квасолю та кукурудзу, ретельно перемішайте. Влийте воду і накрийте кришкою.
-
Тим часом обсмажуємо на рослинному маслі курячий фарш з додаванням спецій. Смажимо до золотистого кольору, потім додаємо цибулю і перець.
-
Вміст сковороди відправляємо в каструлю на 5 хвилин. При необхідності доливаємо воду
-
Розкладаємо суп по тарілках і зверху посипаємо рештою спеціями. Блюдо прямо з Мексики готово!
Порада: перед тим, як купувати кукурудзу, погляньте на термін її виготовлення, точніше місяць. Так ви дізнаєтеся сезон збору врожаю. Сама смачна кукурудза збирається в теплу погоду, тому шукайте на банку літні місяці!
Порадуйте себе і своїх близьких, гарного вам настрою!
Не забуваємо ділитися думками у коментарях!