Квасолевий суп з тушонкою, приготований за класичним мексиканському рецептом, не залишить байдужими любителів вишуканої кухні. Насичений пряний смак і чудовий аромат будуть ще довго розбурхувати вашу уяву!
Мексиканська кухня славиться своїми особливими першими страви, наприклад, як в цьому рецепті. І суп з ніжною квасолею і ситної тушонкою лише підтверджує цю тезу. Давайте різноманітимо ваше меню!
Інгредієнти
- Яловичий фарш 900 г
- Квасоля біла консервована 1 банка
- Квасоля червона 1 банка
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Томатний сік 1.5 л
- Томатна паста 1 л
- Перець чилі ¼ ч. л.
- Кмин ½ ст. л.
- Орегано сушений ½ ч. л.
- Перець чорний мелений за смаком
- Перець кайенский 1 щіпка
- Цукор-пісок ½ ч. л.
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 114 ккал
- Білки: 4.9 г
- Жири: 2.6 г
- Вуглеводи: 15.4 г
Кроки
1 годину. 30 хв.
-
Підготуємо овочі. Цибулю дрібно нарізаємо на кубики.
-
Потім дрібно нарізаємо болгарський перець, попередньо видаливши насіння.
-
Квасолю промити.
-
Далі в сковороді без додавання масла обсмажуємо фарш або тушонку протягом 5-7 хвилин.
-
Тепер перекладаємо фарш в каструлю, вливаємо томатний сік і томатну пасту, а також додаємо квасолю. Перемішуємо.
-
Після цього додаємо цибулю і болгарський перець. Перемішуємо.
-
Далі додаємо спеції і приправи. Знову перемішуємо.
-
Доводимо до кипіння і варимо на повільному вогні 1-1,5 години. Страва готова!
Порада: варити суп потрібно до тих пір, поки квасоля не стане м’якою. Замість томатної пасти можна використовувати помідори у власному соку без шкірки.
Приємного апетиту і гарного настрою! Готуйте з любов’ю!
Пишіть у коментарях про свої результати! Діліться успіхами!