Рецепт курячого супу з сочевицею – перше блюдо, яке я навчився готувати і досі не перестаю дивуватися його вишуканому смаку. Вперше використовувати це рослини в якості продукту харчування стали в країнах Західної Азії.
Давайте додамо російські нотки в старовинний рецепт. Як? Дивіться нижче, і ви здивуєтеся наскільки це просто!
Інгредієнти
- Вода 4 л
- Курка варена 500 г
- Масло рослинне 2 ст. л.
- Часник 5 зубчик
- Сочевиця червона 200 г
- Зелень за смаком
- Картопля 6 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Селера (корінь) 50 г
- Морква 2 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Помідори 2 шт.
- Спеції за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 100 ккал
- Білки: 3.4 г
- Жири: 5.5 г
- Вуглеводи: 9 г
Кроки
60 хв.
-
Ставимо каструлю з водою на плиту і чекаємо кипіння, промиваємо овочі. Під час цього процесу моркву і селеру натираємо на середній тертці, а інші овочі нарізаємо кубиками, цибулю краще нашаткувати крупно.
-
Коли вода закипить, додаємо сіль і рослинне масло.
-
Потім необхідно висипати цибулю і моркву, знімаючи при цьому утворену піну.
-
Настала черга інших овочів в наступному порядку: селера, болгарський перець, помідори. Ретельно перемішуємо і додаємо спеції за смаком.
-
настала черга для зірки подання – сочевиці. Не забудьте попередньо її промити, воду досить поміняти два рази.
-
– який Смак і поживність цієї страви надає не тільки сочевиця, але і курка. Нарізаємо її на середні шматочки і додаємо в каструлю.
-
Незадовго до закінчення приготування додаємо картоплю, так він не розвариться.
-
Залишилося тільки додати супу пряних відчуттів. Для цього у нас є зелень і часник, сміливо поміщаємо в каструлю.
-
Ну от і все, смачний суп готовий. Дайте йому настоятися 15 хвилин, щоб вийти максимальне задоволення.
Всім приємного апетиту і гарного післясмаку!
А тут ви знайдете неймовірно простий рецепт супу з зубатки.