Вам подобаються рецепти від Іллі Лазерсона? Тоді спробуйте цей чудовий суп з ніжною курки. Ви отримаєте незабутнє задоволення від цієї страви, а також доповніть своє меню чудовим рецептом, який здивує гостей!
Щоб визначити свіжість яйця необхідно опустити його в холодну воду. Зіпсоване яйце буде плавати на поверхні, а свіже — тонути. А нещодавні дослідження вчених показали, що куряче м’ясо запобігає утворенню ракових клітин і бореться з серцевими захворюваннями!
Інгредієнти
- Бульйон курячий 1.5 л
- Пюре з кукурудзи 250 мл
- Курка варена 500 г
- Кукурудза консервована 250 г
- Цибуля зелена за смаком
- Яйце куряче 2 шт.
- Соус соєвий 1 ч. л.
- Імбир 1 ч. л.
- Крохмаль кукурудзяний 1 ст. л.
- На 100 грам
- Калорії: 117 ккал
- Білки: 5 г
- Жири: 1.9 г
- Вуглеводи: 20.2 г
Кроки
30 хв.
-
В каструлю вливаємо курячий бульйон і додаємо дрібно нарізану попередньо відварену курку. Доводимо до кипіння.
-
Потім додаємо консервовану кукурудзу і кукурудзяне пюре.
-
Далі кладемо соєвий соус і тертий корінь імбиру. Ретельно перемішуємо. Доводимо до кипіння і варимо 10-15 хвилин.
-
В цей час змішуємо кукурудзяний крохмаль з водою і вливаємо в суп.
-
Тепер збиваємо яйця і вливаємо їх тонкою цівкою в каструлю, постійно помішуючи. Також дрібно нарізаємо зелену цибулю.
-
Суп готовий! Блюдо зверху прикрашаємо зеленою цибулею.
Порада: якщо у вас немає кукурудзяного борошна, то можна використовувати пшеничне. А якщо ви хочете більш дієтичне блюдо, то рекомендуємо додавати індичку замість курки!
Приємного апетиту і гарного настрою! Готуйте з душею!
Ще не підписані на наші соцмережі? Швидше поспішайте зробити це!
– Пиши у коментарях про свої враження про рецепті!