Розповідаємо про те, як приготувати крем-суп з грибами на ароматному бульйоні з яловичини. Перше блюдо виходить неймовірно смачним і ароматним, навіть самий прискіпливий гурман не зможе пройти мимо! Давайте готувати разом з нами!
А ви знали, що печериці можна вживати в їжу в сирому вигляді? Їх смак буде схожий на горіхи! А ще ці гриби багаті антиоксидантами і фосфором, а також містять близько 20 необхідних для людини амінокислот. А не так давно вченими була доведена користь печериць для розумової діяльності!
Інгредієнти
- Бульйон м’ясний-1 л
- Печериці свіжі 900 г
- Масло вершкове 4 ст. л.
- Масло оливкова 4 ст. л.
- Часник 3 зубчик
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Вершки 120 мл
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 189 ккал
- Білки: 2.2 м
- Жири: 16.9 г
- Вуглеводи: 6.8 г
Кроки
40 хв.
-
необхідно нарізати Печериці на тонкі смужки або кубики.
-
Потім у каструлі розтоплюємо вершкове масло, додавши до нього оливкову.
-
Далі викладаємо в каструлю печериці і обсмажуємо 10 хвилин.
-
Тепер додаємо дрібно нарізані цибулю і часник, солимо і перчимо. Обсмажуємо ще 2-3 хвилини.
-
Після цього вливаємо яловичий бульйон, доводимо до кипіння і варимо 10 хвилин.
-
Тепер подрібнюємо вміст за допомогою блендера до однорідного стану.
-
Після цього додаємо вершки і ретельно перемішуємо.
-
Суп можна прикрасити зеленню і обсмаженими грибами.
Порада: ви можете додати більше овочів в дане блюдо, наприклад, картопля. Також для більш густої консистенції радимо використовувати борошно або тертий сир.
Приємного апетиту і гарного вам настрою!
Сподобався вам рецепт? Пропонуємо ще одне цікаве блюдо.