Грибний суп на яловичому бульйоні

Готуємо чудовий крем-суп з шампіньйонів і мясного бульйону. Покроковий опис процесу приготування з фото.☕️Секрети і тонкощі при створенні перших страв. Тільки найкращі рецепти, зроблені з любовю! Просто і смачно. Домашні супи від світових шеф-кухарів.

Розповідаємо про те, як приготувати крем-суп з грибами на ароматному бульйоні з яловичини. Перше блюдо виходить неймовірно смачним і ароматним, навіть самий прискіпливий гурман не зможе пройти мимо! Давайте готувати разом з нами!

А ви знали, що печериці можна вживати в їжу в сирому вигляді? Їх смак буде схожий на горіхи! А ще ці гриби багаті антиоксидантами і фосфором, а також містять близько 20 необхідних для людини амінокислот. А не так давно вченими була доведена користь печериць для розумової діяльності!

Інгредієнти

  • Бульйон м’ясний-1 л
  • Печериці свіжі 900 г
  • Масло вершкове 4 ст. л.
  • Масло оливкова 4 ст. л.
  • Часник 3 зубчик
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Вершки 120 мл
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 189 ккал
  • Білки: 2.2 м
  • Жири: 16.9 г
  • Вуглеводи: 6.8 г

Кроки

40 хв.

  • необхідно нарізати Печериці на тонкі смужки або кубики.

  • Потім у каструлі розтоплюємо вершкове масло, додавши до нього оливкову.

  • Далі викладаємо в каструлю печериці і обсмажуємо 10 хвилин.

  • Тепер додаємо дрібно нарізані цибулю і часник, солимо і перчимо. Обсмажуємо ще 2-3 хвилини.

  • Після цього вливаємо яловичий бульйон, доводимо до кипіння і варимо 10 хвилин.

  • Тепер подрібнюємо вміст за допомогою блендера до однорідного стану.

  • Після цього додаємо вершки і ретельно перемішуємо.

  • Суп можна прикрасити зеленню і обсмаженими грибами.

Порада: ви можете додати більше овочів в дане блюдо, наприклад, картопля. Також для більш густої консистенції радимо використовувати борошно або тертий сир.

Приємного апетиту і гарного вам настрою!

Сподобався вам рецепт? Пропонуємо ще одне цікаве блюдо.