Любите посуд фірми Тапервер? Цей рецепт ідеально підходить для каструль даної марки. Суп-пюре з гарбуза з вишуканим вершковим смаком і блискучою подачею підкорить серця найдосвідченіших гурманів!
до Речі, на цій сторінці представлений ще один простий варіант гарбузового першого страви, який вам може сподобається.
Інгредієнти
- Масло вершкове 30 г
- Масло рослинне 20 мл
- Зелень за смаком
- Цибуля-шалот 50 г
- Гарбуз 300 г
- Морква 1 шт.
- Насіння гарбузове за смаком
- Вершки 35% 50 мл
- Паприка за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 632 ккал
- Білки: 11.4 г
- Жири: 53.2 г
- Вуглеводи: 22.4 г
Кроки
30 хв.
-
Гарбуз порізати невеликими кубиками і припустити на суміші рослинного і вершкового масел. Каструлю необхідно взяти з товстими стінками. Потужність плити встановлюємо середню або нижче.
-
Через 3-5 хвилин додаємо в каструлю подрібнену цибулю.
-
Моркву ріжемо кубиком і відправляємо до загальної маси через 2 хвилини.
-
Потім у каструлю додаємо гарячу воду. Кількість води регулюємо«на око», вона має покривати овочі цілком. Варимо суп 20 хвилин.
-
Коли гарбуз досягне м’якості, знімаємо каструлю з вогню. Якщо рідини занадто багато, виливаємо її частково в окрему ємність. Додаємо вершки і пюрируем суп блендером. Приправляємо спеціями за смаком.
-
Красиво подати суп простіше простого! Досить прикрасити його гарбузовим насінням і зеленню.
Порада: щоб крем-суп швидко не пропав, рекомендуємо вам прокип’ятити його після збивання блендером і додавання спецій.
Приємного вам апетиту!
Загляньте на нашу кулінарну сторінку в Instagram, там багато рецептів смачних страв!
Всього доброго і до зустрічі в наступних рецептах!