Гороховий суп пюре з куркою перенесе вас на зовсім іншу планету, після того, як ви спробуєте всього лише одну ложку! Насичений аромат, густа консистенція, привабливий вигляд змусять вас по-новому дивитися на життя!
Тільки у нас ви знайдете найкращі рецепти різноманітних перших страв. Докладний опис та поради допоможуть вам у повсякденному житті. Радуйте своїх рідних і близьких чудовими супчиками, наприклад, такими, як цей! Приємного приготування!
Інгредієнти
- Бульйон курячий 500 мл
- Курка варена 200 г
- Масло вершкове 50 г
- Масло оливкова 1 ст. л.
- Борошно пшеничне 75 г
- Часник 1 зубчик
- Горошок зелений заморожений 150 г
- Цибуля ріпчаста ½ шт
- Моркву ½ шт
- Молоко-700 мл
- Чебрець сушений, за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Перець червоний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 175 ккал
- Білки: 4.3 г
- Жири: 11.7 г
- Вуглеводи: 12.2 г
Кроки
20 хв.
-
Розігріваємо сковороду з оливковою олією і обсмажуємо на ній дрібно нарізані цибулю і часник до золотистого кольору.
-
Потім додаємо моркву і червоний перець, нарізані кубиками. Обсмажуємо 2 хвилини.
-
Далі відправляємо в сковороду вершкове олію, а коли воно розтопиться, то кладемо борошно. Ретельно перемішуємо і обсмажуємо 2 хвилини.
-
Тепер додаємо в каструлю спеції.
-
Вливаємо в каструлю курячий бульйон і молоко, доводимо до кипіння.
-
Потім викладаємо в каструлю дрібно нарізану варену курку і заморожений горох. Ви можете також використовувати відварений горох. Ретельно перемішуємо. Доводимо до кипіння.
-
Готову страву можна прикрасити сухариками, а також насінням кмину.
Порада: якщо ви використовуєте філе старої курки, але хочете отримати соковите і ніжне м’ясо, то додайте у воду, де вона буде варитися, оцет з розрахунку 1 чайна ложка на 2 літри води. Готовність визначається за проколювання: якщо витікає прозорий сік, то м’ясо готове!
Приємного апетиту і гарного настрою! Готуйте з любов’ю!
А який рецепт ви хотіли б втілити в життя?
Пишіть у коментарях про свої результати! Діліться успіхами!