Гарбузовий суп для схуднення — відмінний спосіб впоратися із зайвою вагою, не відмовляючи собі у можливості смачно поїсти! Багато хто уявляють собі дієту, як набір вельми приємних продуктів, а ми покажемо, як худнути з задоволенням!
Гарбуз — унікальний продукт, який містить майже все, що потрібно людському організму. Але сьогодні не про це. Багато дієтологів рекомендують вживати гарбуз при дотриманні дієти, наприклад, як в цьому рецепті! Чому?
Одна з головних причин полягає в тому, що в цьому інгредієнт міститься «правильний цукор», а саме він не тільки не призводить до набору зайвих кілограмів, але також і нормалізує глюкозу в крові! Друга причина — низька калорійність, але при цьому висока поживна здатність! Давайте приготуємо?
Інгредієнти
- Масло оливкова 30 мл
- Цибуля порей 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Гарбуз середня 1 шт.
- Насіння гарбузове за смаком
- Родзинки за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 197 ккал
- Білки: 4 г
- Жири: 13.9 г
- Вуглеводи: 13.4 г
Кроки
30 хв.
-
Починаємо з підготовки овочів. Насамперед необхідно нарізати на кубики половинку лука.
-
Потім нарізаємо цибулю порей кільцями невеликої товщини.
-
також Морква нарізаємо невеликими гуртками.
-
Гарбуз необхідно попередньо очистити, видалити шкірку і насіння, а потім нарізати на кубики середньої величини.
-
Далі обсмажуємо на оливковій олії білий цибулю і цибулю порей протягом 5 хвилин, солимо.
-
До смаженій цибулі додаємо моркву і тушкуємо ще 5 хвилин.
-
Потім додаємо нарізаний гарбуз, знову солимо і перчимо. Обсмажуємо 3 хвилини, після цього вливаємо воду, так щоб вона покривала всі овочі, і варимо до готовності гарбуза.
-
Коли гарбуз буде готова, використовуємо занурювальний блендер і подрібнюємо інгредієнти до однорідного стану.
-
Викладаємо суп у тарілку, зверху прикрашаємо гарбузовим насінням і родзинками, також можна додати кілька крапель оливкової олії.
Порада: якщо ви хочете зробити смак більш виразним, то рекомендуємо додати деяку кількість прянощів. Щоб зберегти майже всі корисні властивості гарбуза, чого не відбувається при варінні, рекомендуємо попередньо запікати цей інгредієнт в духовій шафі до м’якості.
Приємного апетиту і гарного настрою! Готуйте з любов’ю!
Залишайте свої побажання та пропозиції у коментарях!
Діліться своїми результатами з нами в соціальних мережах!