Шукали рецепт яловичого супу з овочами та галушками? У нас є для вас простий і смачний варіант! Впевнені, ви залишитеся задоволені результатом. Розраховуйте продукти таким чином, щоб супу вистачило поїсти на 1 раз, т. к. при зберіганні галушки розбухають.
Інгредієнти
- Бульйон м’ясний-1 л
- Яловичина варена 300 г
- Борошно пшеничне 5-6 ст. л.
- Картопля 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Яйце куряче 1 шт.
- Молоко 50 мл
- Сіль ½ ч. л.
- На 100 грам
- Калорії: 97 ккал
- Білки: 5.6 г
- Жири: 3.2 г
- Вуглеводи: 11.6 г
Кроки
60 хв.
-
Цибулю, моркву нарізаємо і обсмажуємо на рослинному маслі прямо у каструлі.
-
Бульйон з яловичого м’яса я зварила заздалегідь. Яловичину нарізаємо на кубики і відправляємо до засмажки разом з болгарським перцем.
-
Додаємо картоплю, нарізану брусочками і бульйон. Варимо із закритою кришкою на маленькому вогні 15 хвилин.
-
В цей час зробимо тісто для галушок. Яйце збиваємо з молоком, сіллю і борошном. Виходить маса, схожа на тісто для оладок.
-
Чайною ложкою опускаємо тісто в киплячий суп. Коли маса закінчиться, акуратно перемішайте суп ложкою. Коли галушки спливуть, значить пора вимикати.
-
Суп з галушками на яловичому бульйоні готовий. При подачі додаємо в суп зелень.
Порада: альтернативні рецепт галушок дивіться тут.
Смачного вам і вашим близьким!
Готуйте з душею і все буде смачно!