Яблучне печиво з ванільною глазурю

Яблучні печива наполненые подрібненими горіхами і родзинками, а також ванільною глазурю. Це печиво – відмінний спосіб відсвяткувати яблучний сезон!

Яблучні печива наполненые подрібненими горіхами і родзинками, а також ванільною глазур’ю. Це печиво — відмінний спосіб відсвяткувати яблучний сезон!

Яблучне печиво

Інгредієнти

  • 2 склянки універсальної борошна
  • 1 чайна ложка харчової соди
  • 1/2 чайної ложки солі
  • 1 чайна ложка кориці
  • 1/2 чайної ложки гвоздики
  • 1/2 чайної ложки мускатного горіха
  • 1/2 склянки кондитерського жиру
  • 1 1/4 склянки коричневого цукру
  • 1 велике яйце
  • 1 склянка нарізаних волоських горіхів
  • 1 склянку неочищених, дрібно нарізаних яблук
  • 1 стакан нарізаної родзинок
  • 1/4 склянки молока або соку
  • Для ванільною глазурі:
  • 1 1/2 стакан кондитерського цукру
  • 1 столова ложка розм’якшеного масла
  • 1/4 чайної ложки ванільного екстракту
  • 1 щіпка солі
  • від 2 до 3 столових ложок молока

Кроки приготування яблучного печива

  1. Зберіть інгредієнти. Розігрійте духовку до 190 °C.
  2. Просійте борошно з содою, сіллю, корицею, гвоздикою і мускатним горіхом.
  3. У великій мисці змішайте кондитерський жир, вершки і коричневий цукор. Збийте яйце до отримання однорідної маси. Додайте половину суміші борошна та спецій, потім волоські горіхи, яблуко і родзинки. Змішайте молоко, потім решту суміш борошна.
  4. Покладіть округлі шматочки тіста столовою ложкою, приблизно в 5 сантиметрах один від одного, на змащені маслом деко.
  5. Випікайте протягом 12-15 хвилин або до тих пір, поки вони не захолонуть і не підрум’яняться з низу.
  6. Поки печиво ще гаряче, намажте його тонким шаром ванільною глазурі.

Ванільна глазур для яблучного печива

  1. Зберіть інгредієнти.
  2. У невеликій мисці електричним міксером змішайте цукор з розм’якшеним маслом, ваніліном, невеликою кількістю солі і 2-3 столовими ложками молока, щоб отримати тонку консистенцію розтікання.