Види заправних супів

Розбираємося, які існують види росіян і не тільки заправних супів. Готуємо борщ за традиційним рецептом. Покроковий опис процесу приготування з фото. Просто і смачно!

Заправні супи є найпоширенішими видами перших страв російської кухні. До них відносяться страви, які поряд з основними інгредієнтами містять кілька додаткових, а також приправи, спеції і засмажку!

Також до даної категорії відносять супи, які заправляються при варінні пасерованими овочами. Перерахуємо основні види таких перших страв: борщ, капусняк, розсольник, солянка, наприклад, такий рецепт, картопляні супи, супи з крупами і макаронними виробами. Як ви могли вже здогадатися, овочі необхідно піддавати різної термообробці і дотримуватися послідовності закладання їх у бульйон.

А для наочної демонстрації ми з вами приготуємо чудовий російський борщ за класичним рецептом. Буде дуже смачно!

Інгредієнти

  • Вода 4 л
  • Свинина 600 г
  • Масло оливкове 70 мл
  • Картопля 200 г
  • Капуста білокачанна 350 г
  • Буряк варена 700 г
  • Цибуля ріпчаста 120 г
  • Морква 100 г
  • Перець болгарський 80 г
  • Помідори 300 г
  • Лавровий лист за смаком
  • Цукор-пісок-1 ч. л.
  • Оцет столовий 9% 10 мл
  • Сіль 1 ст. л.
  • На 100 грам
  • Калорії: 85 ккал
  • Білки: 1.3 г
  • Жири: 5.1 г
  • Вуглеводи: 8.1 г

Кроки

1 годину. 30 хв.

  • У каструлю наливаємо холодну воду, додаємо свинину, сіль, нарізану картоплю, а також лавровий лист. Доводимо до кипіння, накриваємо кришкою і варимо 30 хвилин.

  • Далі в сковороді на оливковій олії обсмажуємо дрібно нарізану цибулю до золотистого кольору.

  • Після цього додаємо натерту моркву, а також червоний болгарський перець у вигляді кубиків. Обсмажуємо 3 хвилини.

  • Потім додаємо томатний сік, сіль, цукор, оцет, а також натерту варену буряк. Тушкуємо 10 хвилин на середньому вогні.

  • Тепер відправляємо в каструлю дрібно нарізану капусту. Перемішуємо і варимо ще 30 хвилин.

  • Коли капуста буде готова, кладемо в борщ зажарку, накриваємо кришкою і варимо ще 3 хвилини.

  • Готову страву можна подавати з зеленню і сметаною.

Порада: нерідко борщ роблять гострим, тому ви можете додати трохи перцю чилі. Також можна використовувати практично будь-яке м’ясо, наприклад, яловичину або курку.

Приємного апетиту і гарного настрою! Готуйте за найкращими рецептами!

Заходьте в наші соціальні мережі! Дізнавайтеся нове і цікаве!

Сподобався рецепт? Діліться своєю думкою в коментарях!