Печиво з джемом у формі півмісяця, з вершковим сиром, цукром, сметаною, вершковим маслом і фруктовим джемом на ваш вибір. Ви можете використовувати кухонний комбайн, щоб змішати суміш борошна з вершковим сиром і маслом і змішати сметану виделкою.
Печиво з джемом рецепт
Частина начинки може витекти, тому обов’язково вирівняйте дека пергаментом або антипригарній фольгою. А так само сформуйте і спечіть печиво, так щоб витік була мінімальною.
Печиво з джемом рецепт
Інгредієнти
- 2 1/2 склянки універсальної борошна
- 1/4 склянки цукру
- Щіпка солі
- 1 упаковка вершкового сиру
- 1 склянка вершкового масла
- 2 столові ложки сметани
- 1/2-3/4 склянки фруктового джему
Кроки приготування печива з джемом
- Зберіть інгредієнти.
- У великій мисці змішайте борошно, цукор і сіль. З допомогою кондитерського блендера або 2 вилок наріжте вершковий сир і вершкове масло.
- Змішайте інгредієнти до стану, поки суміш не стане нагадувати борошно.
- розмішайте Виделкою сметану до тих пір, поки тісто просто не склеїться.
- Сформуйте тісто в кулю, обернути вощеного папером і поставте в холодильник на годину.
- Розігрійте духовку до 160 °C.
- Вистеліть деко пергаментним папером.
- Розділіть тісто на четвертинки. Тримайте тісто в холодильнику, поки ви працюєте з 1 порцією за один раз.
- На посипаній борошном поверхні розкачайте частину тіста в 25-сантиметровий квадрат. З допомогою великих круглих формочок для печива або склянкою виріжте круглі шматочки. Покладіть приблизно 1/2 чайної ложки варення або джему за вашим вибором в центр кожного кола. Змочіть краї тіста невеликою кількістю води, складіть тісто поверх варення, щоб вийшли наповнені півмісяцем печива.
- Виделкою, вмоченою в борошно, притисніть краю, щоб запечатати.
- Використовуйте вилку, щоб злегка вколоти верхівку.
- Викладіть печиво на змащені маслом деко і повторіть процедуру з рештою порціями тесту.
- Випікайте протягом 18-20 хвилин або до золотистого кольору.
- Дістаньте печиво охолодіть.