Тропічний коктейль з Венесуели Тизана

У Венесуелі велика різноманітність напоїв, чича, вершковий пунш або папелон з лимоном. Тизана займає перше місце у серцях

У Венесуелі велика різноманітність напоїв, чича, вершковий пунш або папелон з лимоном. Тизана займає перше місце у серцях венесуельців. Легкий у приготуванні напій, який складається з різних фруктів, нарізаного на дрібні шматочки, змішаних з їх соками, серед інших добавок.

Деякі люди додають гренадін, щоб отримати його характерний червоний колір. Все залежить від ваших уподобань.

Інгредієнти

  • 1 склянку подрібненого ананаса
  • 10-15 шт. полуниці
  • 1 манго або папая
  • 2 яблука (1 зелене і 1 червоне)
  • 2 стиглих банана
  • 1 літр натурального апельсинового соку
  • Лимонний сік (2 лимона)
  • Гренадін
  • Цукор (за бажанням)

Рецепт тропічного коктейлю

Спочатку очистіть фрукти і наріжте їх на шматочки. Зберіть у великому глечику, включаючи сік.

Очистіть і наріжте банан. Додайте банани до інших фруктів. У вас має бути близько 6 чашок нарізаних фруктів. (Використовуйте будь-які фрукти, які у вас є під рукою — як варіант увімкніть персики, ківі, яблука і т. д.).

Налийте 2-3 склянки апельсинового соку, а потім додайте лимонний сік.

Додайте гренадін, додавши чверть склянки при бажанні, щоб отримати бажаний колір.

Охолодіть суміш протягом декількох годин перед подачею на стіл, щоб все перемішалося.

Як уже згадувалося вище, ви можете використовувати фрукти, які ви хочете і що вам подобаються найбільше. Це також хороший варіант для дітей, щоб вони з’їли трохи більше фруктів.

Наповніть кожен стакан на 2/3, включаючи нарізані фрукти. Далі наповніть його содовою водою, соком або алкоголем. Прикрасьте склянку скибочкою апельсина.