Гарбузовий латте

пряний Гарбузовий латте – це осінній напій, який володіє неперевершеним відтінком. Спочатку розроблений на початку 2003 року – перша версія

пряний Гарбузовий латте — це осінній напій, який володіє неперевершеним відтінком.

Спочатку розроблений на початку 2003 року — перша версія цього напою містила спеції, але не справжню гарбуз. Це був величезний успіх, який призвів до появи багатьох інших продуктів і напоїв зі смаком гарбуза і спецій. До 2015 року рецепт був змінений і тепер включає в себе фактичне гарбузове пюре в якості інгредієнта.

Звичайний кави складається з кавових зерен, відфільтрованої через воду, але латте містить пропарений молоко. У випадку з ьыквенного латте — це гарячий еспрессо, змішаний з молоком, гарбузовим пюре, ваніллю і зігріваючими осінніми спеціями, такими як кориця, мускатний горіх, імбир і гвоздика. Він увінчаний солодкими збитими вершками і легким додаванням спецій.

насправді, його подають в кінці серпня, набагато раніше звичайного гарбузового сезону. Латте з гарбузом і спеціями насправді досить легко зробити вдома за набагато більш доступною ціною ніж у кав’ярні.

Інгредієнти гарбузово пряного латте

  • 1 склянку молока
  • 2 столові ложки гарбузового пюре (запечіть в духовці шматочки гарбуза, а потім скористайтеся блендером)
  • 1 столова ложка цукру або за смаком
  • 1 чайна ложка меленої кориці
  • 1/2 чайної ложки меленого імбиру
  • 1/4 чайної ложки меленого мускатного горіха
  • 1/8 чайної ложки меленої гвоздики
  • 1/2 чайної ложки ванілі
  • 1/2 чашки еспрессо
  • Підсолоджені збиті вершки, для начинки

Гарбузовий латте рецепт

  1. Додайте в каструлю гарбузове пюре, цукор, корицю, імбир, мускатний горіх, гвоздику, ваніль і еспрессо. Зверніть увагу, що якщо у вас немає кави еспрессо, ви можете використовувати міцну каву.
  2. Доведіть до кипіння на середньому вогні і час від часу помішуйте.
  3. Нагрійте окремо молоко.
  4. Збивайте молоко, поки воно не почне пінитися. В якості альтернативи, якщо ви використовуєте банку, надягніть кришку і енергійно струсіть, поки воно не почне пінитися.
  5. Вилийте гарячу кавову суміш в кухоль, а потім налийте пінисте молоко.
  6. Додайте зверху збитими вершками і дрібку кориці.