Смузі з імбиром і сливою

Коли справа доходить до фруктових смузі, слива може бути не першим ароматом, про який ви думаєте. Але цей чудотворний фрукт не слід випускати з

Коли справа доходить до фруктових смузі, слива може бути не першим ароматом, про який ви думаєте. Але цей чудотворний фрукт не слід випускати з уваги, коли мова йде про приготування корисного напою, оскільки він перетворюється в солодкий і смачний напій. При додаванні імбиру, він фактично злітає на абсолютно новий рівень.

Смузі з сливи

Цей коктейль смузі — відмінний приклад як можна використовувати сливи. Свіжі сливи чудово підійдуть, а заморожені сливи ідеально сгустят ваш смузі. Щоб заморозити сливи, розділіть навпіл і наріжте на скибочки або шматочки. Заморозьте шматочки з шкіркою — шкірка надає коктейлю чудовий колір і приємний терпкий смак.

Інгредієнти

  • 1 стигла слива (свіжа або заморожена, без кісточок)
  • 1/2 склянки апельсинового соку або іншого фруктового соку
  • 1/2 склянки простого йогурту або 1 банан
  • 1 чайна ложка тертого свіжого імбиру

Смузі з імбиром і сливою

  1. Покладіть всі інгредієнти в блендер і збийте до отримання однорідної маси. Дайте блендеру попрацювати досить довго, щоб суміш перетворилася в пюре. Це особливо важливо при використанні заморожених злив.
  2. Вилийте суміш у склянку і насолоджуйтеся.

Вибір і зберігання сливи

Сливи бувають різних сортів і кольорів. При купівлі сливи ви повинні дивитися на плоди з гладкою шкірою, без плям і знебарвлення. Вони не повинні бути зморшкуватими або плями. Сіруватий шар на шкірці абсолютно нормальний і не повинен утримувати вас від покупки.

Коли ви принесете добмий свої стиглі сливи, зберігайте їх в пластиковому пакеті в холодильнику до 4 днів. Якщо вони трохи жорсткі, ви можете залишити їх на столі, щоб пом’якшити. Коли сливи дозріють, якщо ви не збираєтеся використовувати їх протягом декількох днів, ви можете заморозити їх і використовувати протягом року.

Інші рецепти смузі

Якщо вам сподобався цей імбирний сливовий смузі і ви шукаєте інші фруктові поєднання, є кілька цікавих рецептів на вибір.Змішує диню з апельсиновим соком, молоком, ванільним йогуртом, і трохи меду при бажанні. Щоб перемогти спеку влітку, спробуйте смузі з кавуна — пюре із замороженого кавуна, молоко, ванільний йогурт і кленовий сироп.

Коли настає осінь настає час гарбуза — замість калорійного кавового напою змішайте порцію здорового гарбузового смузі, який поєднує в собі гарбузове пюре з бананом, ванільним йогуртом, спеціями, медом і екстрактом ванілі.