Якщо вам набридло повсякденне меню, приготуйте суп з копченої курячої грудки з плавленим сиром. Ви здивуєтеся неймовірного смаку, а головне швидкості приготування!
Інгредієнти
- Куряча грудка копчена 300-400 г
- Масло рослинне по смаку
- Картопля-4-5 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Сир плавлений 100 г
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 177 ккал
- Білки: 5.3 г
- Жири: 12.5 г
- Вуглеводи: 10.1 г
Кроки
30 хв.
-
Курячу грудку порізати на 3 частини, укласти в каструлю, залити водою і поставити варитися на плиту. Т. к. курка вже готова, довго варити її не потрібно, достатньо 10-15 хвилин.
-
Цибулю і моркву подрібнити. Обсмажити до золотистого кольору на рослинній олії.
-
копчену курку Виймаємо з бульйону. Картоплю нарізаємо кубиками і опускаємо в каструлю. Варимо 10-15 хвилин.
-
Потім додаємо овочеву заправу з сковорідки, плавлений сирок (його краще порізати на кубики попередньо) і курку, поділену на волокна. Перемішуємо суп до повного розчинення сиру. Варимо 5-7 хвилин.
-
Ось і все. Суп з копченої грудинки готовий. Подаємо з зеленню або домашніми сухарями.
Порада: сіль в сирні супи і супи з копченостями слід додавати в останню чергу, щоб її не було надто багато, адже продукти вже її містять.
Приємного апетиту і гарного настрою!
Їжте смачно і будьте щасливі!