Суп з копченою грудкою

Готуємо чудовий суп з копченої грудинки з плавленим сиром за короткий час! Смачно, швидко і просто – головні визначення цього рецепта. Покроковий опис з фото і корисними кулінарними порадами. Великий збірник рецептів перших страв.❤️ Готуйте з любовю і все вийде!

Якщо вам набридло повсякденне меню, приготуйте суп з копченої курячої грудки з плавленим сиром. Ви здивуєтеся неймовірного смаку, а головне швидкості приготування!

Інгредієнти

  • Куряча грудка копчена 300-400 г
  • Масло рослинне по смаку
  • Картопля-4-5 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Сир плавлений 100 г
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 177 ккал
  • Білки: 5.3 г
  • Жири: 12.5 г
  • Вуглеводи: 10.1 г

Кроки

30 хв.

  • Курячу грудку порізати на 3 частини, укласти в каструлю, залити водою і поставити варитися на плиту. Т. к. курка вже готова, довго варити її не потрібно, достатньо 10-15 хвилин.

  • Цибулю і моркву подрібнити. Обсмажити до золотистого кольору на рослинній олії.

  • копчену курку Виймаємо з бульйону. Картоплю нарізаємо кубиками і опускаємо в каструлю. Варимо 10-15 хвилин.

  • Потім додаємо овочеву заправу з сковорідки, плавлений сирок (його краще порізати на кубики попередньо) і курку, поділену на волокна. Перемішуємо суп до повного розчинення сиру. Варимо 5-7 хвилин.

  • Ось і все. Суп з копченої грудинки готовий. Подаємо з зеленню або домашніми сухарями.

Порада: сіль в сирні супи і супи з копченостями слід додавати в останню чергу, щоб її не було надто багато, адже продукти вже її містять.

Приємного апетиту і гарного настрою!

Їжте смачно і будьте щасливі!