Суп з індички в мультиварці готувати дуже просто. Закинув продукти, включив, вона готує, а ви займаєтеся своїми робити, ну чи не диво! Рецепт складений для супу з крил індички (можна брати будь-яку частину туші) для будь-мультиварки. В залежності від можливостей вашої кухонної техніки, підбирайте найбільш схожий режим.
Інгредієнти
- Індичка (крильця) 500-800 г
- Картопля-4-5 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Перець болгарський 100 г
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 30 ккал
- Білки: 2 г
- Жири: 1 г
- Вуглеводи: 3.4 г
Кроки
1 годину. 20 хв.
-
Для початку потрібно приготувати бульйон. Для цього м’ясо птиці промиваємо і закладаємо в чашу. Заливаємо холодною водою, включаємо режим«Суп» на 1 годину.
-
Потім м’ясо виймаємо, знімаємо від кісточок і ріжемо невеликими шматками.
-
Картоплю почистити, помити і нарізати кубиками.
-
Також нам знадобиться болгарський перець. У мене вже порізаний заморожений. Якщо у вас свіжий, порізати його соломкою або кубиками.
-
подрібнюємо Цибулину.
-
Моркву ріжемо соломкою або брусочками.
-
Відправляємо всі наші овочі в бульйон. Додаємо сіль, перець і інші спеції за смаком.
-
Закриваємо кришку і встановлюємо програму «Суп» на 15 хвилин.
-
Готовий суп можна подавати з зеленню або грінками. Приємного апетиту!
Щоб надати бульйону красивий колір і поліпшити смак, додайте при варінні ріпчасту цибулю в лушпинні, лавровий лист, перець горошком і трохи куркуми. Після приготування лаврушки і цибулину потрібно буде видалити.
Ось так легко і просто ми приготували смачну страву на кожен день!
Заходьте в розділ рецепти «Для мультиварки» на сайті, там ви знайдете страви на будь-який смак!