Суп «Солянка» з капустою

Правила приготування «Солянки», класичний рецепт. Дізнайтеся тонкощі приготування улюбленої страви і порадуйте рідних і близьких! Рецепт простий і зрозумілий з покроковими фотографіями.

«Солянка» — класика жанру в розмаїтті перших страв, але далеко не за кожним рецептом виходить приготувати смачно. Сьогодні я з вами поділюся рецептом, якому не зраджую вже багато років. Всі мої друзі запитують його, їм подобається. Спробуйте і ви, а потім залиште мені відгук!

Інгредієнти

  • Ковбаски мисливські 2 шт.
  • Ковбаса копчена 30-40 г
  • Сосиски 2 шт.
  • Бульйон м’ясний 1.5 л
  • М’ясо 400 г
  • Шинка 40-50 г
  • Масло рослинне 3-4 ст. л.
  • Зелень за смаком
  • Маслини 200 г
  • Картопля-4-5 шт.
  • Капуста білоголова 100 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Огірок солоний 2 шт.
  • Лимон за смаком
  • Сметана за смаком
  • Лавровий лист 1 шт.
  • Томатна паста 2 ст. л.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 188 ккал
  • Білки: 6.6 г
  • Жири: 13.6 г
  • Вуглеводи: 8.7 г

Кроки

35 хв.

  • Цибулю нарізати дуже дрібно або подрібнити в блендері.

  • Моркву натерти на тертці. Капусту нашаткувати, як можна дрібніше.

  • Солоні огірки наріжте невеликими кубиками. Беріть огірки в розсолі, а не маринаді, оцет нам зовсім не потрібний в супі.

  • Робимо засмажку з цибулі і моркви. Обсмажуємо на несильному вогні до золотистого відтінку.

  • Потім до засмажки додаємо огірки і томатну пасту. Туші все разом ще 2-3 хвилини, помішуючи.

  • І заливаємо м’ясним бульйоном. Можна використовувати, як яловичий бульйон, так і свинячий або курячий.

  • Різні м’ясні делікатеси нарізаємо невеликими шматочками і обсмажуємо на рослинному маслі до появи апетитною скоринки. Врахуйте, що копчена ковбаса на сковорідці сохне і може стати твердою.

  • Додаємо в суп, м’ясне асорті, капусту і картоплю. Варити потрібно 15 хвилин.

  • Потім додаємо готове м’ясо, що залишилося від бульйону, порізане шматочками.

  • наприкінці варіння вливаємо в супчик розсіл, що залишився від маслин або огірків. А також сіль і улюблені спеції.

  • І додаємо маслини, порізані кружальцями.

  • Подаємо солянку з часточкою лимона і ложечкою сметани. Приємного апетиту!

Родзинкою солянки стають завершальні добавки, такі як каперси, маслини, зелений лук, лимон і т. д. Після того, як ви поклали маслини в суп досить довести його до кипіння й відразу ж зняти з плити, щоб маслини не втратили свій смак.

Якщо вам сподобалося готувати м’ясну збірну солянку, тоді, можливо, ви оціните і рибну! Докладний рецепт кал’ї можна подивитися тут.

Готуйте задоволення і радійте життю! Дякую всім, хто заглянув.