Суп-пюре з нуту

Як приготувати суп-пюре з великих горошин нуту – відповідь дізнаєтеся в цьому ? рецепті. Готуємо дуже простий і в той же час шалено смачний суп з апетитними домашніми гріночками.

Суп-пюре з нуту сьогодні будемо готувати без додавання овочів. Додатково нам знадобитися тільки часник для більшого аромату. Насичений, густий і суперпитательный. Це блюдо можна приготувати в пост і для вегетаріанського обіду. Зберігайте рецепт, щоб потім не шукати.

Інгредієнти

  • Вода 1.5 л
  • Масло оливкова 30 мл
  • Часник 4-5 зубчик
  • Нут 350 г
  • Хліб білий 1-2 скибочки
  • Спеції за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 450 ккал
  • Білки: 8.8 г
  • Жири: 26.2 г
  • Вуглеводи: 45.2 г

Кроки

6 год. 0 хв.

  • Попередньо замочуємо нут на ніч або на 5 годин.

  • Потім промиті бобові заливаємо свіжою водою і відварюємо 50 хвилин. Коли час варіння підійде до кінця, спробуйте 3 горошини. Якщо всі 3 готові, значить, можна вимикати.

  • Якщо додати в нутовый суп ріпчасту цибулю, то він буде схожий на звичайний, гороховий супчик, тому я віддаю перевагу часник. Щоб наповнити супчик яскравим ароматом і смаком, зубчики часнику раздавливаем і злегка обсмажуємо на оливковій олії.

  • Часник перекладаємо в каструлю до нуту разом з половиною олії з сковороди. Щоб отримати супчик у вигляді пюре, перемелюємо вміст каструлі блендером.

  • Додаємо сіль, перець, сухі трави, тримаємо на плиті до загустіння.

  • Тим часом на маслі приготуємо грінки. Для цього будь-який хліб наріжемо кубиками і обсмажимо шматочки з усіх боків.

  • Апетитний супчик готовий, можна насолоджуватися приголомшливим смаком.

Так як нут — горох не з дешевих, його можна розбавити картоплею, морквою та іншими овочами. Тоді консистенція супчика вийде не така щільна, а більше ніжна і легка для засвоєння.

Готуйте прості страви з нашим інструкціям і пишіть свої відгуки, нам буде це корисно, щоб удосконалити рецепти.

Дякуємо за перегляд!