Суп-пюре з нуту сьогодні будемо готувати без додавання овочів. Додатково нам знадобитися тільки часник для більшого аромату. Насичений, густий і суперпитательный. Це блюдо можна приготувати в пост і для вегетаріанського обіду. Зберігайте рецепт, щоб потім не шукати.
Інгредієнти
- Вода 1.5 л
- Масло оливкова 30 мл
- Часник 4-5 зубчик
- Нут 350 г
- Хліб білий 1-2 скибочки
- Спеції за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 450 ккал
- Білки: 8.8 г
- Жири: 26.2 г
- Вуглеводи: 45.2 г
Кроки
6 год. 0 хв.
-
Попередньо замочуємо нут на ніч або на 5 годин.
-
Потім промиті бобові заливаємо свіжою водою і відварюємо 50 хвилин. Коли час варіння підійде до кінця, спробуйте 3 горошини. Якщо всі 3 готові, значить, можна вимикати.
-
Якщо додати в нутовый суп ріпчасту цибулю, то він буде схожий на звичайний, гороховий супчик, тому я віддаю перевагу часник. Щоб наповнити супчик яскравим ароматом і смаком, зубчики часнику раздавливаем і злегка обсмажуємо на оливковій олії.
-
Часник перекладаємо в каструлю до нуту разом з половиною олії з сковороди. Щоб отримати супчик у вигляді пюре, перемелюємо вміст каструлі блендером.
-
Додаємо сіль, перець, сухі трави, тримаємо на плиті до загустіння.
-
Тим часом на маслі приготуємо грінки. Для цього будь-який хліб наріжемо кубиками і обсмажимо шматочки з усіх боків.
-
Апетитний супчик готовий, можна насолоджуватися приголомшливим смаком.
Так як нут — горох не з дешевих, його можна розбавити картоплею, морквою та іншими овочами. Тоді консистенція супчика вийде не така щільна, а більше ніжна і легка для засвоєння.
Готуйте прості страви з нашим інструкціям і пишіть свої відгуки, нам буде це корисно, щоб удосконалити рецепти.
Дякуємо за перегляд!