Суп-пюре з консервованої кукурудзи

З солодкої консервованої кукурудзи виходить чудовий крем-суп, який зможе приготувати будь-який бажаючий! Переходьте на сайт і побачите покроковий рецепт з фото.

Ми навіть не могли уявити, що з кукурудзи може вийти такий вишуканий суп, смак котороне не поступається супів з морепродуктів. Швидше зберігайте цей рецепт в закладки, щоб потім не шукати! А повторити ви його точно захочете, навіть не сумнівайтеся в цьому.

Інгредієнти

  • Бекон 5 шматочок
  • Масло вершкове 50-80 г
  • Масло рослинне 20 мл
  • Зелень за смаком
  • Кукурудза консервована 1 банка
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Хліб білий 3-4 скибочки
  • Молоко 250-300 мл
  • Вершки 1 склянку
  • Перець чилі за смаком
  • Паприка за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 321 ккал
  • Білки: 6 г
  • Жири: 26.6 г
  • Вуглеводи: 12.8 г

Кроки

25 хв.

  • Ріпчасту цибулю очищаємо і нарізаємо довільно, не крупно.

  • Обсмажуємо цибулю на рослинній олії до красивого кольору. Закладає цибулю потрібно в розпечене масло, щоб він не втратив своєї соковитості.

  • Наш кукурудзяний супчик ми будемо готувати на основі соусу «Бешамель». Для нього розтоплюємо в каструлі вершкове масло й обсмажуємо на ньому 2 ст. л. борошна. Перемішуємо до тих пір, поки маса не набуде однорідної консистенції.

  • Потім вливаємо молоко. Варимо соус на повільному вогні, постійно помішуючи до загустіння.

  • Поки вариться соус, підготуємо сухарики. У білого хліба зрізаємо скоринки, а м’якоть нарізаємо кубиками.

  • Низ форми для випікання устеляємо беконом. Зверху викладаємо кубики хліба. Додаємо до них рубаний часник і посипаємо паприкою. Відправляємо форму в духовку на 7-10 хвилин при 200 градусах.

  • У білий соус викладаємо консервовану кукурудзу. Попередньо в неї треба злити всю рідину. Доводимо до кипіння і прямо у каструлі збиваємо заглибним блендером.

  • Щоб довести консистенцію супу до стану крему, протираємо через сито.

  • Всі соуси і крем-супи після збивання необхідно нагріти і довести до кипіння, що ми і зробимо.

  • Для більш ніжного смаку додаємо в суп склянку вершків. Солимо і перчимо за смаком.

  • Для подачі нарізаємо кілька колечок перцю Чилі і подрібнюємо зелень.

  • Прикрашаємо суп сухариками, беконом, петрушкою і перцем. Вийшов дуже смачний суп! Обов’язково спробуйте приготувати у себе вдома!

Рекомендуємо приготувати такий суп-пюре з консервованої кукурудзи. Ще більше рецептів крем-супів дивіться у розділі «Супи-пюре, крем-супи на сайті».

Готуйте смачні страви частіше і радуйте себе і своїх близьких!

Який би ви рецепт хотіли дізнатися в наступний раз? Пишіть нам на пошту або в коментарях!

Відмінного дня і всього доброго!