Суп локшина зі свининою

Приготуйте цікавий суп для своїх рідних і близьких! Поєднання свинини і курки в одному супі дає незвичайний смак і нові емоції. Ви дізнаєтеся правила приготування курячого бульйону і фунчозы. Розширюйте свій кулінарний світогляд разом з нами!

Суп локшина на курячому бульйоні зі свининою цікаве блюдо, яке запам’ятається своїм різноманіттям смаків. Супчик має легку азіатську нотку через соєвого соусу і імбиру в складі, без зайвої гостроти.

Два види м’яса роблять його ситним і самодостатнім, друге блюдо можна не готувати. Спробуйте приготувати разом з нами і оцініть рецепт!

Інгредієнти

  • Курячі крильця 4 шт.
  • Свинина 300-400 г
  • Масло рослинне 2 ст. л.
  • Фунчоза 1 гніздо
  • Цибуля зелена 2-3 стебло
  • Капуста пекінська 100 г
  • Соус соєвий 2 ч. л.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Імбир 30 г
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 303 ккал
  • Білки: 7.3 г
  • Жири: 18.8 г
  • Вуглеводи: 25.8 г

Кроки

60 хв.

  • Локшину фунчозу заливаємо окропом для розм’якшення і залишаємо на 3 хвилини. Потім зливаємо воду через друшляк і промиваємо локшину в холодній воді. Якщо ви такий же любитель супу-локшини, як і я, тоді тримайте ще один рецепт смачного першого!

  • Курячі крила укладаємо в каструлю і заливаємо холодною водою. Ставимо варитися на плиту. Це буде бульйон для супу, тому ви можете в нього кинути цибулину і стебло селери для аромату, а також улюблені спеції, які в кінці потрібно буде видалити. У процесі готування, необхідно вчасно знімати піну, щоб бульйон був прозорим. Після закипання варити 20-30 хвилин.

  • Тим часом нарізаємо свинину на невеликі брусочки.

  • В воке, казані або каструлі з товстим дном розжарюємо рослинне масло і викладаємо м’ясо. Обсмажуємо з усіх боків і добалвяем нарізану квадратиками пекінську капусту. Тушкуємо до м’якості.

  • Фунчозу несильно нарізаємо, щоб в супі її зручно було виловлювати ложкою.

  • Відправляємо локшину в вок.

  • З курячого бульйону перекладаємо крила в вок і заливаємо всю масу бульйоном з каструлі. Варимо суп 15 хвилин.

  • Цибульні пір’я нарізаємо крупно, імбир подрібнюємо. Всі разом додаємо в суп.

  • Додаємо 2 чайні ложки соєвого соусу. Доводимо суп до кипіння.

  • Ось і все, можна подавати і насолоджуватися!

Порада: додавати сіль в цей суп потрібно врешті, т. к. деякі інгредієнти вже можуть бути солоними, такі як соєвий соус і бульйон.

Приємного вам апетиту і гарного настрою!

А який рецепт супу ваш улюблений? Поділіться з нами в коментарях!