Рибний суп з молоком — ще один варіант фінської юшки. Блюдо виходить дивно ніжним на смак, а все завдяки простим, але водночас вишуканим інгредієнтів. Ви з радістю будете спостерігати за посмішками на обличчях своїх гостей.
Що може бути краще традиційної російської юшки? Напевно тільки вуха фінська або молочний рибний суп. Просто і швидке приготування як завжди відмінно економлять час, а чудовий смак доповнює насичений аромат!
Також ви можете порівняти дане блюдо з цим рецептом. Спробуйте приготувати, адже ви будете перебувати в захваті від такого супчика!
Інгредієнти
- Бульйон курячий-1 л
- Печериці свіжі 4 шт.
- Масло вершкове 2 ст. л.
- Борошно пшеничне 100 г
- Картопля 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Селера 1 стебло
- Філе тріски 900 г
- Молоко 350 мл
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 76 ккал
- Білки: 2.4 г
- Жири: 4.3 г
- Вуглеводи: 6.8 г
Кроки
30 хв.
-
В каструлі потрібно розігріти вершкове масло на середньому вогні.
-
Потім додаємо дрібно нарізану цибулю.
-
Тепер відправляємо гриби, нарізані смужками, і селеру, нарізані у вигляді кубиків. Обсмажуємо разом всі овочі до м’якого стану, приблизно 5 хвилин.
-
Далі вливаємо курячий бульйон і доводимо до кипіння.
-
Після цього викладаємо в каструлю картоплю, нарізану кубиками. Доводимо до кипіння і варимо 10 хвилин на слабкому вогні.
-
У цей час нарізаємо філе тріски невеликими кубиками. Коли картопля трохи провариться, додаємо рибу в суп і варимо ще 10 хвилин, солимо і перчимо.
-
Тепер розвести борошно в невеликій кількості води та ретельно перемішуємо, потім додаємо в суп.
-
Після цього додаємо молоко. Все ретельно перемішуємо.
-
Доводимо суп до кипіння і даємо трохи настоятися. Страва готова!
Порада: для більш густої консистенції замість молока можна використовувати вершки. Також відмінно підійде філе червоної риби, якщо ви з якихось причин не любите тріску.
Приємного апетиту і гарного настрою! Готуйте смачно!
Ще не підписані на наші соцмережі? Швидше поспішайте зробити це!
Висловлюйте ідеї для перших страв у коментарях!