Рибний суп з молоком

Вчимося готувати молочний і вершковий рибний суп. Повний опис процесу приготування. Тільки кращі рецепти і домашні супи. Просто і смачно.

Рибний суп з молоком — ще один варіант фінської юшки. Блюдо виходить дивно ніжним на смак, а все завдяки простим, але водночас вишуканим інгредієнтів. Ви з радістю будете спостерігати за посмішками на обличчях своїх гостей.

Що може бути краще традиційної російської юшки? Напевно тільки вуха фінська або молочний рибний суп. Просто і швидке приготування як завжди відмінно економлять час, а чудовий смак доповнює насичений аромат!

Також ви можете порівняти дане блюдо з цим рецептом. Спробуйте приготувати, адже ви будете перебувати в захваті від такого супчика!

Інгредієнти

  • Бульйон курячий-1 л
  • Печериці свіжі 4 шт.
  • Масло вершкове 2 ст. л.
  • Борошно пшеничне 100 г
  • Картопля 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Селера 1 стебло
  • Філе тріски 900 г
  • Молоко 350 мл
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 76 ккал
  • Білки: 2.4 г
  • Жири: 4.3 г
  • Вуглеводи: 6.8 г

Кроки

30 хв.

  • В каструлі потрібно розігріти вершкове масло на середньому вогні.

  • Потім додаємо дрібно нарізану цибулю.

  • Тепер відправляємо гриби, нарізані смужками, і селеру, нарізані у вигляді кубиків. Обсмажуємо разом всі овочі до м’якого стану, приблизно 5 хвилин.

  • Далі вливаємо курячий бульйон і доводимо до кипіння.

  • Після цього викладаємо в каструлю картоплю, нарізану кубиками. Доводимо до кипіння і варимо 10 хвилин на слабкому вогні.

  • У цей час нарізаємо філе тріски невеликими кубиками. Коли картопля трохи провариться, додаємо рибу в суп і варимо ще 10 хвилин, солимо і перчимо.

  • Тепер розвести борошно в невеликій кількості води та ретельно перемішуємо, потім додаємо в суп.

  • Після цього додаємо молоко. Все ретельно перемішуємо.

  • Доводимо суп до кипіння і даємо трохи настоятися. Страва готова!

Порада: для більш густої консистенції замість молока можна використовувати вершки. Також відмінно підійде філе червоної риби, якщо ви з якихось причин не любите тріску.

Приємного апетиту і гарного настрою! Готуйте смачно!

Ще не підписані на наші соцмережі? Швидше поспішайте зробити це!

Висловлюйте ідеї для перших страв у коментарях!