Рецепт сирного супу з шинкою

Готуємо чудовий вершковий суп з ковбасними виробами. Покроковий опис процесу приготування з фото. Кращі рецепти домашніх супів від неперевершених майстрів.❤️Готуйте разом з нами! Ви дізнаєтеся багато нового і цікавого зі світу кулінарії!

Скучили за знаменитим на весь світ супів? Тоді рекомендуємо скуштувати суп з сиру і шинки по кращому рецептом! Ніжний вершковий смак і вабливий аромат довго спливати у вашій уяві! Готувати з нами легко та просто!

А чи знали ви, що шинці присвячені навіть кілька музеїв? Наприклад, в Італії, Іспанії, Німеччини та США. А перший рецепт її приготування міститься в трактаті римського вченого, що датується 1 століттям до нашої ери! Тому обов’язково спробуйте також і цей рецепт!

Інгредієнти

  • Шинка 200 г
  • Масло вершкове 50 г
  • Борошно пшеничне 2 ст. л.
  • Часник 4 зубчик
  • Овочі заморожені 500 г
  • Картоплю 2-3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Сир 100 г
  • Молоко 1 л
  • Чебрець сушений 2 ч. л.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 218 ккал
  • Білки: 7.1 г
  • Жири: 12.5 г
  • Вуглеводи: 17.6 г

Кроки

30 хв.

  • В каструлі на вершковому маслі обсмажуємо дрібно нарізану цибулю до прозорості.

  • Потім додаємо чебрець, а також дрібно нарізаний часник і обсмажуємо 1-2 хвилини.

  • Тепер відправляємо в каструлю заморожені овочі і обсмажуємо ще 2-3 хвилини.

  • Далі додаємо борошно і ретельно перемішуємо, обсмажуємо 1 хвилину.

  • Після цього тонкою цівкою вливаємо молоко, постійно помішуючи, додаємо картоплю, нарізану кубиками, і варимо 20 хвилин.

  • У цей час нарізаємо шинку на дрібні шматочки і натираємо сир на тертці або використовуємо плавлений.

  • Коли картопля буде готовий, відправляємо в каструлю шинку і сир, варимо ще 2-3 хвилини, додаємо сіль і перець.

Рада: якщо ви любите більш густі страви, то замість молока використовуйте вершки. А ще можна використовувати блендер і отримати чудовий крем суп!

Приємного апетиту і гарного настрою! Готуйте з любов’ю!

Ще не підписані на наші соцмережі? Там багато цікавого і корисного!

Висловлюйте свої пропозиції та ідеї для перших страв у коментарях!