Скучили за знаменитим на весь світ супів? Тоді рекомендуємо скуштувати суп з сиру і шинки по кращому рецептом! Ніжний вершковий смак і вабливий аромат довго спливати у вашій уяві! Готувати з нами легко та просто!
А чи знали ви, що шинці присвячені навіть кілька музеїв? Наприклад, в Італії, Іспанії, Німеччини та США. А перший рецепт її приготування міститься в трактаті римського вченого, що датується 1 століттям до нашої ери! Тому обов’язково спробуйте також і цей рецепт!
Інгредієнти
- Шинка 200 г
- Масло вершкове 50 г
- Борошно пшеничне 2 ст. л.
- Часник 4 зубчик
- Овочі заморожені 500 г
- Картоплю 2-3 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сир 100 г
- Молоко 1 л
- Чебрець сушений 2 ч. л.
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 218 ккал
- Білки: 7.1 г
- Жири: 12.5 г
- Вуглеводи: 17.6 г
Кроки
30 хв.
-
В каструлі на вершковому маслі обсмажуємо дрібно нарізану цибулю до прозорості.
-
Потім додаємо чебрець, а також дрібно нарізаний часник і обсмажуємо 1-2 хвилини.
-
Тепер відправляємо в каструлю заморожені овочі і обсмажуємо ще 2-3 хвилини.
-
Далі додаємо борошно і ретельно перемішуємо, обсмажуємо 1 хвилину.
-
Після цього тонкою цівкою вливаємо молоко, постійно помішуючи, додаємо картоплю, нарізану кубиками, і варимо 20 хвилин.
-
У цей час нарізаємо шинку на дрібні шматочки і натираємо сир на тертці або використовуємо плавлений.
-
Коли картопля буде готовий, відправляємо в каструлю шинку і сир, варимо ще 2-3 хвилини, додаємо сіль і перець.
Рада: якщо ви любите більш густі страви, то замість молока використовуйте вершки. А ще можна використовувати блендер і отримати чудовий крем суп!
Приємного апетиту і гарного настрою! Готуйте з любов’ю!
Ще не підписані на наші соцмережі? Там багато цікавого і корисного!
Висловлюйте свої пропозиції та ідеї для перших страв у коментарях!