Рецепт сирного супу без мяса за 20 хвилин!

Рецепт ароматної і простого в приготуванні сирного супу без додавання мяса припаде до смаку абсолютно всім. А покроковий опис кожного етапу приготування не залишить права на помилку. З нами легко й приємно готувати!

Як шкода, що в часи, коли був винайдений сир, ще не присуджували Нобелівських премій. Адже цей продукт є фундаментом кулінарії. Тому радимо подивитися рецепт сирного супу без м’яса. Дуже смачний, простий у приготуванні, як і цей!

Інгредієнти

  • Вода-3 л
  • Картопля 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Сир плавлений 4 шт.
  • Сухарики з білого хліба за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 99 ккал
  • Білки: 4.4 г
  • Жири: 1.7 г
  • Вуглеводи: 17.3 г

Кроки

20 хв.

  • Спочатку підготуємо всі інгредієнти. Плавлений сир нарізаємо кубиками невеликого розміру. Ставимо каструлю з водою на вогонь.

  • Тепер займемося овочами. Картопля також нарізаємо кубиками, а цибулю дрібно шаткуємо. Якщо у вас велика цибулина, то рекомендуємо використовувати половину.

  • Моркву спочатку нарізаємо на тонкі кухлі, а потім кожен гурток на четвертинки. Це потрібно, щоб вона швидко зварилася.

  • Коли вода закипить, кладемо в каструлю сіль, додаємо сир. Заважаємо ополоники, чекаючи його повного розчинення.

  • Потім додаємо в каструлю овочі і варимо 10-15 хвилин до готовності.

  • Готову страву переливаємо в тарілку і додаємо сухарики за смаком.

Якщо суп виходить недостатньо густим, то не поспішайте додавати більше сиру або овочів. Необхідну консистенцію цієї страви додають сухарі. Особливо смачними вони виходять з житнього хліба.

Сподіваємося, що вам сподобався цей рецепт, і ви обов’язково повернетеся за іншими!
Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах, щоб першими дізнаватися про нові простих стравах!
Приємного апетиту і гарного настрою всім! Готуйте з любов’ю, тоді у вас все обов’язково вийде!