Як шкода, що в часи, коли був винайдений сир, ще не присуджували Нобелівських премій. Адже цей продукт є фундаментом кулінарії. Тому радимо подивитися рецепт сирного супу без м’яса. Дуже смачний, простий у приготуванні, як і цей!
Інгредієнти
- Вода-3 л
- Картопля 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Сир плавлений 4 шт.
- Сухарики з білого хліба за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 99 ккал
- Білки: 4.4 г
- Жири: 1.7 г
- Вуглеводи: 17.3 г
Кроки
20 хв.
-
Спочатку підготуємо всі інгредієнти. Плавлений сир нарізаємо кубиками невеликого розміру. Ставимо каструлю з водою на вогонь.
-
Тепер займемося овочами. Картопля також нарізаємо кубиками, а цибулю дрібно шаткуємо. Якщо у вас велика цибулина, то рекомендуємо використовувати половину.
-
Моркву спочатку нарізаємо на тонкі кухлі, а потім кожен гурток на четвертинки. Це потрібно, щоб вона швидко зварилася.
-
Коли вода закипить, кладемо в каструлю сіль, додаємо сир. Заважаємо ополоники, чекаючи його повного розчинення.
-
Потім додаємо в каструлю овочі і варимо 10-15 хвилин до готовності.
-
Готову страву переливаємо в тарілку і додаємо сухарики за смаком.
Якщо суп виходить недостатньо густим, то не поспішайте додавати більше сиру або овочів. Необхідну консистенцію цієї страви додають сухарі. Особливо смачними вони виходять з житнього хліба.
Сподіваємося, що вам сподобався цей рецепт, і ви обов’язково повернетеся за іншими!
Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах, щоб першими дізнаватися про нові простих стравах!
Приємного апетиту і гарного настрою всім! Готуйте з любов’ю, тоді у вас все обов’язково вийде!