Існує безліч фантастичних версій рецепта ніжного супу з ароматною гарбуза з сиром, але для отримання справжньої насолоди нам не потрібно щось екзотичне. Наше класичне блюдо містить все необхідне!
Мінімалізм вкрай незвичайний стиль. Дійсно, як убогий набір інгредієнтів може разом дати чудове перше блюдо? Не знаємо, але це працює. І мабуть, що даний рецепт супу пюре з гарбуза з сиром є найкращим на сьогоднішній день. Хоча багатьом запам’ятався ось такий супчик!
Інгредієнти
- Бульйон овочевий 750 мл
- Вода 250 мл
- Часник 2 зубчик
- Петрушка за смаком
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Гарбуз 1.2 кг
- Сир плавлений 100 г
- Молоко 150 мл
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 63 ккал
- Білки: 3.3 г
- Жири: 1.5 г
- Вуглеводи: 9.3 г
Кроки
15 хв.
-
Гарбуз треба очистити від насіння, видалити шкірку і нарізати на великі кубики.
-
Потім в каструлю покласти нарізаний гарбуз, цибулю у вигляді півкілець і зубчики часнику.
-
Тепер в каструлю вливаємо овочевий або курячий бульйон, а також воду. Доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і варимо до м’якості гарбуза.
-
Коли овочі будуть готові, подрібнюємо вміст за допомогою блендера до однорідного стану.
-
Далі додаємо молоко або вершки, а також вершковий сир. Перемішуємо, солимо і перчимо.
-
Готову страву можна подавати з дрібно нарізаною петрушкою.
Порада: якщо ви хочете отримати більш густу консистенцію, то рекомендуємо додати до інгредієнтів картоплю. Також слід зауважити, що рідина не повинна повністю покривати овочі в каструлі, інакше ви отримаєте занадто рідкий суп.
Приємного апетиту і гарного дня! Готуйте від усієї душі!
Ще не підписані на наші соцмережі? Там багато цікавого, поспішайте!
Висловлюйте свої ідеї для перших страв у коментарях!