Рецепт рисового супу без мяса

Пісний рисовий суп – дієтичний рецепт для розвантаження організму! Покроковий рецепт з фото знайдете тут. Заходьте і дізнайтеся, як просто і швидко приготувати смачний суп.

Це рисовий суп можна давати навіть маленьким дітям, адже він дуже легкий, без м’яса! Його можна включити в вегетаріанське і пісне меню, а ще це низькокалорійне блюдо можна їсти при схудненні. Приготуйте разом з нами поділитеся своєю думкою про даному рецепті, буде цікаво дізнатися.

Інгредієнти

  • Вода-2 л
  • Рис 2-3 ст. л.
  • Масло рослинне 2-3 ст. л.
  • Зелень за смаком
  • Картопля 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Перець болгарський 1 шт.
  • На 100 грам
  • Калорії: 314 ккал
  • Білки: 3.3 г
  • Жири: 21.6 г
  • Вуглеводи: 26.4 г

Кроки

30 хв.

  • Дуже зручно підготувати всі овочі заздалегідь, щоб потім вчасно відправляти їх у суп. Картоплю порізати брусочками, моркву — соломкою. Цибулину можна подрібнити в блендері або дрібно порізати ножем. Солодкий перчик нарізаємо кубиком, а зелень рубаємо.

  • У киплячу воду засипаємо картоплю.

  • На оливковій олії обсмажуємо спочатку цибулю до золотистого кольору, потім до нього додаємо моркву. Тушкуємо все разом на середньому вогні при частому помішуванні 3-4 хвилини.

  • Відразу після того, як приготується зажарка, відправляємо її до картоплі. Закладаємо промитий рис. Готуємо суп 15-20 хвилин до м’якості інгредієнтів.

  • Болгарський перець і зелень закладаємо на 2 хвилини до вимикання, щоб вони не втратили свій смак і аромат.

  • Суп з рисом без м’яса готовий. Подавати суп можна з зеленню і грінками.

Для рисових супів, в тому числі і знаменитий «Харчо», вибирайте круглозерний шліфований рис. Він краще за всіх інших видів розварюється в супі і робить бульйон гущі.

Готуйте з душею і життя буде смачною!

Приєднуйтесь до нас в Instagram і дізнайтеся безліч цікавих рецептів і корисних лайфхаков!

на Все добре, до нових зустрічей!