Простий суп з сайри

Готуємо традиційну російську юшку з консервованої риби. Докладний опис кожного етапу приготування з фото. Кращі рецепти домашніх супів. Просто і смачно!

Напевно кожен пробував рибну юшку, але коли немає бажання і часу на оброблення та чищення риби, на допомогу приходять консерви. І сьогодні ми ділимося неймовірно швидким рецептом супу з консервованої сайри. Смачно і просто!

Риба незамінна для здоров’я людини. Науково доведено, що в ній містяться Омега-3 жирні кислоти зменшують ризик серцево-судинних захворювань, а також перешкоджають утворенню тромбів! Тому рекомендуємо вам приготувати ще й такий супчик!

Інгредієнти

  • Манна крупа 1 ст. л.
  • Петрушка за смаком
  • Картоплю 3-5 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Сайра консервована 1 банка
  • Лавровий лист 1 шт.
  • Перець чорний горошок за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 182 ккал
  • Білки: 8.7 г
  • Жири: 2.4 г
  • Вуглеводи: 30 г

Кроки

30 хв.

  • Картоплю нарізаємо середніми кубиками.

  • Моркву ріжемо у вигляді півкіл або кубиками.

  • Цибулю дрібно шаткуємо.

  • Потім в каструлю з киплячою водою відправляємо картоплю і доводимо до кипіння.

  • Далі відправляємо в каструлю моркву. Варимо 3-5 хвилин.

  • Після цього додаємо цибулю і перець горошком. Варимо ще 5 хвилин. А потім кладемо сіль і манку і ретельно перемішуємо.

  • Далі поміщаємо в каструлю консервовану рибу.

  • Тепер додаємо лавровий лист, червоний перець, а також дрібно нарізану петрушку або кріп.

  • Даємо супу постояти 5-10 хвилин. Приємного апетиту!

Порада: щоб зробити страву ще більш ситним, ви можете додати в нього рис або навіть гречку. Також можна збільшити кількість овочів, наприклад, додавши селера або болгарський перець!

Чудового вам дня і гарного настрою!

Ще не підписані на наші соцмережі? Вас чекають чудові рецепти!

Хочете більше страв? Розкажіть про це в коментарях!