Напевно кожен пробував рибну юшку, але коли немає бажання і часу на оброблення та чищення риби, на допомогу приходять консерви. І сьогодні ми ділимося неймовірно швидким рецептом супу з консервованої сайри. Смачно і просто!
Риба незамінна для здоров’я людини. Науково доведено, що в ній містяться Омега-3 жирні кислоти зменшують ризик серцево-судинних захворювань, а також перешкоджають утворенню тромбів! Тому рекомендуємо вам приготувати ще й такий супчик!
Інгредієнти
- Манна крупа 1 ст. л.
- Петрушка за смаком
- Картоплю 3-5 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Сайра консервована 1 банка
- Лавровий лист 1 шт.
- Перець чорний горошок за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 182 ккал
- Білки: 8.7 г
- Жири: 2.4 г
- Вуглеводи: 30 г
Кроки
30 хв.
-
Картоплю нарізаємо середніми кубиками.
-
Моркву ріжемо у вигляді півкіл або кубиками.
-
Цибулю дрібно шаткуємо.
-
Потім в каструлю з киплячою водою відправляємо картоплю і доводимо до кипіння.
-
Далі відправляємо в каструлю моркву. Варимо 3-5 хвилин.
-
Після цього додаємо цибулю і перець горошком. Варимо ще 5 хвилин. А потім кладемо сіль і манку і ретельно перемішуємо.
-
Далі поміщаємо в каструлю консервовану рибу.
-
Тепер додаємо лавровий лист, червоний перець, а також дрібно нарізану петрушку або кріп.
-
Даємо супу постояти 5-10 хвилин. Приємного апетиту!
Порада: щоб зробити страву ще більш ситним, ви можете додати в нього рис або навіть гречку. Також можна збільшити кількість овочів, наприклад, додавши селера або болгарський перець!
Чудового вам дня і гарного настрою!
Ще не підписані на наші соцмережі? Вас чекають чудові рецепти!
Хочете більше страв? Розкажіть про це в коментарях!