Покроковий рецепт овочевого супу «Гаспачо» з фото. Немає необхідності в варінні інгредієнтів! Все робиться дуже просто і швидко. Альтернативний рецепт холодного томатного супу ви можете знайти тут.
Інгредієнти
- Масло оливкове 80 мл
- Часник 3 зубчик
- Кріп 1 пучок
- Цибуля-шалот 3-5 шт.
- Перець солодкий червоний 2 шт.
- Помідори 10 шт.
- Огірки-3 шт.
- Хліб з висівками 70 г
- Оцет бальзамічний 3 ст. л.
- Сіль ½ ч. л.
- На 100 грам
- Калорії: 80 ккал
- Білки: 1.2 г
- Жири: 5.3 г
- Вуглеводи: 6.6 г
Кроки
30 хв.
-
Болгарські перці запекти в духовці при 180 градусах протягом 10-15 хвилин.
-
Хліб порізати на шматочки поменше.
-
У блендері подрібнити часник з сіллю. Потім додати шматочки хліба і перебити знову. Додати оливкової олії і перемішати ще раз.
-
Цибулю дрібно порізати і полити оцтом.
-
На помідорах зробити хрестові надрізи і залити окропом на 2-3 хвилини. Потім зняти шкірку.
-
Перці теж звільнити від шкірки. Після духовки вона буде легко зніматися.
-
Всі овочі порізати невеликими кубиками.
-
Зелень кропу дрібно подрібнити.
-
Всі овочі збити в блендері, додавши до них цибулю і хлібну крихту. При необхідності розбавити суп чистою холодною водою.
-
Подавати Гаспачо охолодженим з шматочками льоду, прикрасивши зеленню або сухариками.
Порада: не рекомендується зберігати Гаспачо тривалий час, краще готувати його на певну кількість порцій.
Приємного вам апетиту!
Готуйте із задоволенням!
Підписуйтесь на наші групи в ВК і ОК, буде смачно!