Не знаєте, як приготувати оладки на молоці? За цим рецептом домашніх млинців готуються м’які і пухнасті оладки! Приготуйтеся зробити стопку кращих оладок, які у вас коли-небудь були, з допомогою цього простого рецепту!
Пишні оладки на молоці
Якщо у вихідний день у вас буде бажання і трохи часу для приготування сніданку, оладки на молоці ідеальні! Їх легко скласти разом, і вони готуються з інгредієнтів, які звичайно вже є практично в кожному будинку. Крім того, додавши ягоди, фрукти та різні сиропи ви отримаєте смачний і різноманітний сніданок.
А щоб ще краще, за цим рецептом виходять самі повітряні оладки! Вам захочеться робити їх кожні вихідні!
Інгредієнти рецепту оладки
Для приготування оладок з нуля потрібно всього кілька простих інгредієнтів. (Ви навіть можете використовувати цей рецепт, щоб заздалегідь приготувати суміш для млинців своїми руками)
Для приготування домашніх млинців вам знадобиться:
- універсальна борошно
- цукор
- розпушувач
- сіль
- яйце
- молоко
- масло
- ваніль
Швидше за все, у вас вже є велика частина з них на кухні – чи не так?
Як приготувати пишні оладки на молоці
Отже, тепер, коли я вам сказав, що вони прості, пухнасті і смачні, давайте поговоримо про те, як їх приготувати.
Почніть з об’єднання сухих інгредієнтів і вологих інгредієнтів окремо, потім додайте їх в одну миску і акуратно змішайте. Не варто робити це занадто різко, так як це може призвести до надмірного розвитку глютену в борошні, і ви отримаєте щільні оладки.
В кінцевому підсумку в тесті з’являться грудочки, і це нормально. Дайте тісту постояти, поки ви нагріваєте сковороду, і вони трохи розчиняться. Ще раз перемішайте тісто перед його використанням, і ви помітите, що самі великі грудочки розпалися.
Під час приготування, коли з’являться бульбашки і почнуть лопатися, і при цьому краї оладок трохи подсушатся – це сигнал, що вони готові до перевертання. Після того, як ви їх перевернете, їм треба ще трохи часу, щоб закінчити приготування іншого боку, щоб вона стала золотистою.
Нарешті, подавайте млинці теплими з вашим улюбленим кленовим сиропом або іншими інгредієнтами, які віддаєте перевагу!
Поради по приготуванню ідеальних домашніх оладок:
- Не змішуйте занадто сильно. Не перемішуйте тісто для млинців ретельно, щоб не отримати щільні млинці. Грудки – це норма.
- Використовуйте плоску варильну поверхню. оладок виглядав красиво, готуйте на рівній поверхні. Сковорода краще.
- Зробіть оладки дрібніші. Не робіть оладки надто великими, інакше їх буде складно перевернути.
- Коли перевертати оладки: ваші оладки готові до перевертання, коли ви бачите багато бульбашок, що виходять через поверхню, і краю застигли.
- Ідеї змішування оладок: додавання додаткових інгредієнтів робить процес приготування ще більш захоплюючими! Спробуйте додати в тісто шоколадну стружку або свіжі фрукти.
Як заздалегідь приготувати суміш для оладок
Якщо ви хочете зробити процес приготування ще простіше, ви можете заздалегідь змішати сухі інгредієнти і покласти їх у комору у вигляді суміші для млинців. Покладіть суміш в герметичний контейнер.
Можна заморозити оладки?
Оладки, приготовані за цим рецептом, чудово підходять для заморожування і надалі для розігріву! Ранок проходить в поспіху, тому заморожування — відмінний варіант для збереження.
Ви можете викласти пергаментний папір між оладками, коли ви заморожуєте їх, щоб вони не прилипали один до одного, або ви можете викласти млинці окремо на деко з пергаментним підкладкою і заморозити їх таким чином. Після заморожування помістіть їх все в герметичний контейнер або пакет.
Як розігріти оладки
Щоб розігріти їх, розігрівайте один оладок в мікрохвильовці приблизно 20 секунд. Додайте ще 5-10 секунд, коли ви додаєте додаткові млинці. Якщо ви знаєте, що будете їсти млинці вранці, ви можете навіть покласти необхідну кількість млинців в холодильник напередодні ввечері, щоб вони оговтались. У будь-якому випадку, вони чудово розігріваються.
Рецепт оладки на молоці
По цьому рецепту готуються м’які і повітряні оладки. Будьте готові приготувати стопку кращих оладок, які у вас коли-небудь були!
- Змішайте борошно, цукор, розпушувач і сіль у великій мисці.
- У великій мірної чашці змішайте яйце, молоко, вершкове масло і ванільний екстракт.
- Додайте вологі інгредієнти до сухим і акуратно змішайте їх разом, але не сильно. Ви не повинні занадто змішувати їх, інакше оладки можуть стати менш пухнастими і жорсткими. Тісто має бути відносно густим, але легко розливається.
- Відкладіть тісто в сторону, щоб воно трохи відпочити, поки ви нагріваєте сковорідку, на 5-10 хвилин. Будь-які залишилися грудочки починає розм’якшуватися у міру вбирання вологи. Обережно перемішайте ще раз.
- Нагрійте сковороду або антипригарну поверхню на середньому вогні і розтопіть трохи вершкового масла, щоб змастити поверхню. Вилийте тісто на сковороду і дайте йому розтектися круглий млинець. Я використовую близько 3 столових ложок тесту на один оладок.
- Дайте запектися оладку, поки на поверхні не з’являться бульбашки і краю не подсушатся, потім переверніть і готуйте до золотистого кольору.
- Подаємо млинці з кленовим сиропом або топпінгом на вибір.