Кислий суп — традиційне блюдо азіатських країн, яке часто роблять також і гострим. Зазвичай його готують з різних овочів, тому такий супчик виходить дієтичним, низькокалорійним і вегетаріанським. Давайте приготуємо?
Якщо ви любитель пікантних страв, то кислий і помірно гострий суп доведеться вам за смаком, як і цей рецепт! Просте і зрозуміле приготування дозволить отримати ідеальне блюдо за короткий час! Давайте почнемо!
Інгредієнти
- овочевий Бульйон 1 л
- Печериці свіжі 3-4 шт.
- Масло оливкова 1 ст. л.
- Часник 3 зубчик
- Квасоля стручкова 30 г
- Капуста білокачанна ¼ шт
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля зелена 1 пучок
- Соус соєвий 1 ст. л.
- Соус чилі 2 ст. л.
- Перець чилі 1-2 шт.
- Імбир 1 шт
- Крохмаль кукурудзяний 1 ст. л.
- Цукор-пісок за смаком
- Оцет столовий 9% 1 ч. л.
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 234 ккал
- Білки: 2.8 г
- Жири: 10.1 г
- Вуглеводи: 33.8 г
Кроки
30 хв.
-
В глибоку сковороду з розігрітим оливковою масло викладаємо дрібно нарізані цибулю і часник, а також натертий корінь імбиру. Перемішуємо і смажимо 1 хвилину.
-
Потім додаємо дрібно нарізану моркву, перець чилі і стручкову квасолю у вигляді гуртків і пластинки грибів. Смажимо 1 хвилину.
-
Тепер додаємо нашатковану капусту і вливаємо овочевий бульйон, доводимо до кипіння.
-
Далі кладемо в сковороду соус чилі, соєвий соус і цукор. Все перемішуємо і варимо 1 хвилину.
-
Після цього розводимо кукурудзяне борошно в овочевому бульйоні до однорідного стану, а потім вливаємо в каструлю. Варимо 1 хвилину.
-
Додаємо сіль і перець за смаком, вливаємо оцет, а також дрібно нарізаний зелений лук. Страва готова!
Порада: якщо ви хочете отримати більш ситну страву, то можна додати картоплю, яка відмінно з ним поєднується!
Приємного апетиту і гарного дня! Готуйте з любов’ю!
Ви можете знайти багато рецептів також в наших соцмережах! Підписуйтесь!
Висловлюйте свою думку в коментарях!