Сьогодні ми будемо готувати суп з фрикадельками за класичним рецептом. Блюдо виходить дуже ситним з глибоким насиченим смаком. З допомогою нашої інструкції навіть новачок впорається з приготуванням, а рідні і близькі обов’язково будуть просити добавки. Давайте почнемо готувати прямо зараз!
Інгредієнти
- Яловичий фарш 400 г
- Масло рослинне 1-2 ст. л
- Зелень за смаком
- Картопля 300 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Лавровий лист за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Крохмаль картопляний 2-3 ст. л.
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 222 ккал
- Білки: 4.3 г
- Жири: 13.2 г
- Вуглеводи: 20.7 г
Кроки
30 хв.
-
Картоплю слід нарізати середніми кубиками, залити водою і відправити варитися на плиту.
-
Приготуємо основу для фрикадельок. У глибокій мисці змішуємо фарш, крохмаль і цибулину, протерту на треку.
-
Далі додаємо в миску сіль, перець і спеції за бажанням. Ретельно перемішуємо.
-
Далі на сковороді з попередньо розігрітим рослинним маслом обсмажуємо дрібно нарізану цибулю до золотистого кольору. Потім додаємо натерту на крупній тертці моркву і обсмажуємо ще 2-3 хвилини.
-
Тепер необхідно сформувати фрикадельки розміром трохи менше волоського горіха.
-
Коли картопля буде майже готовий, додаємо в каструлю фрикадельки і доводимо воду до кипіння.
-
Після цього додаємо в суп піджарку, сіль, а також спеції за вашим вибором, наприклад, лавровий лист.
-
Готову страву подаємо зі сметаною і зеленню.
Якщо під рукою у вас немає крохмалю, а ви боїтеся, що фрикадельки розваряться, то радимо додати у фарш яйце і трохи хліба. Також у фарш можна додати трохи сушеного часнику і зелені, так він вийде більш пікантним на смак, як в цьому рецепті.
Діліться своїми враженнями і надсилайте ідеї для страв нам нам на електронну пошту!
Приємного апетиту і гарного вам настрою. Будьте щасливі!
І не забувайте заходити в наші групи в соціальних мережах! Там дуже цікаво!