Грецька кава

Холодний грецький кави Фраппе – улюблений літній напій освіжаючий напій у спекотний день для любителів кави. Його легко приготувати, використовуючи

Холодний грецьку каву

Фраппе — улюблений літній напій освіжаючий напій у спекотний день для любителів кави. Його легко приготувати, використовуючи розчинна кава (в тому числі і без кофеїну), і хоча його можна збивати, традиційна версія ніколи не перемішується. На грецькій мові: φραπέ, вимовляється як frah-PEH.

Фраппе в грецькому стилі для непосвячених — це пінистий кава з льодом, який зроблений з кави, молока і цукру.

Склад:

  • Шейкер або будь-яка ємність з щільно прилягає кришкою. Міксер для напоїв ідеальний.
  • 1 склянку води (холодної)
  • 1 чайна ложка розчинної кави
  • 1 чайна ложка цукру або за смаком
  • Молоко за смаком
  • Кілька кубиків льоду

Кави по грецьки рецепт

  1. Зберіть інгредієнти.
  2. У шейкері або ємності (з щільно прилягає кришкою) додайте 2-3 столові ложки холодної води, 1 чайну ложку розчинної кави і цукор за смаком (1 чайна ложка цукру для середньої солодощі).
  3. Щільно закрийте і струшуйте протягом 10 секунд, поки суміш не стане пінної.
  4. Налийте піну в склянку з водою, додайте 200 мл води, кілька кубиків льоду, молоко за смаком і перемішайте.
  5. Подавати з соломкою.

Грецький кави фраппе

  • Метою струшування або змішування є створення великої кількості густої піни. Чим більше, тим краще.
  • Якщо у вас є міксер для напоїв типу газованої води або невеликий електричний міксер, помістіть інгредієнти на кроці 1 в початковий склянку, створіть пінисту основу, а потім додайте воду, кубики льоду, молоко і солому для подачі.
  • Крім того, це може бути зроблено без додавання кубиків льоду, якщо вода холодна і погода теж.