Сьогодні ми приготуємо ароматний і насичений суп з гречкою, а також ніжними курячими фрикадельками і грибами. Традиційне російське блюдо не залишить байдужим навіть любителів вишуканих страв! Готуємо тільки найкраще!
А ви знали, що гречка відноситься до такого класу продуктів, які не піддаються генної модифікації? Це означає, що за її якість не варто хвилюватися. Ще однією цікавою особливістю є те, що цю крупу не можна змішувати з цукром, він нейтралізує всі корисні речовини!
Інгредієнти
- Вода 1 л
- Печериці свіжі 250 г
- Гречана крупа 100 г
- Куряче філе 300 г
- Масло вершкове 25 г
- Масло рослинне 30 мл
- Часник 2 зубчик
- Картопля 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Яйце куряче 1 шт.
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 275 ккал
- Білки: 7.3 г
- Жири: 19.9 г
- Вуглеводи: 16.3 г
Кроки
50 хв.
-
В цей час гречку заливаємо холодною водою і залишаємо на деякий час, також очищаємо печериці.
-
Далі додаємо нарізані середніми смужками гриби і вершкове масло. Обсмажуємо близько 10 хвилин. В цей час картопля нарізаємо брусочками. Потім вливаємо в каструлю воду і опускаємо картоплю. Доводимо до кипіння.
-
Після цього кладемо в каструлю гречку і варимо 15 хвилин. Потім кидаємо фрикадельки і варимо ще 5 хвилин. Готову страву можна прикрасити зеленню!
Порада: при варінні гречки часто з’являється піна, рекомендуємо знімати її для більш насиченого смаку!
Приємного апетиту і гарного післясмаку! Готуйте з любов’ю!
Ще не підписані на наші паблики? Швидше поспішайте зробити це!
Висловлюйте будь-які думки про рецепти в коментарях!