Гарбузовий суп пюре з сиром, особливо з плавленим, прекрасне блюдо, яке сподобається багатьом! А все через свій ніжної структури і вершкового смаку. Потрібно зауважити, що супчик дуже ситний і живильний, тому тим, хто на дієті, радимо порахувати калорійність перед вживанням.
Як це зробити, дивіться в цьому докладному прикладі.
Інгредієнти
- Масло рослинне 2 ст. л.
- Часник 2 зубчик
- Картопля 5 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Гарбуз 500 г
- Морква 2 шт.
- Сир плавлений 100 г
- Вершки 15% 100 г
- Перець чорний горошок за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 130 ккал
- Білки: 3.2 г
- Жири: 8.9 г
- Вуглеводи: 9.6 г
Кроки
40 хв.
-
Гарбуз почистити і порізати невеликими кубиками. Відправити в каструлю, залити чистою водою і поставити варитися.
-
Картоплю нарізаємо брусочками середнього розміру.
-
Цибулю, моркву і часник подрібнюємо і обсмажуємо все разом на рослинному маслі.
-
Коли гарбуз повариться 10 хвилин, додаємо до неї овочеву заправу зі сковорідки і картоплю. Варимо ще хвилин 15-20 до готовності.
-
Далі нарізаємо плавлений сирок на брусочки і опускаємо в суп. Перемішуємо до ті пір, поки сир не розчиниться.
-
Щоб гарбузовий суп сплавлених сиром вийшов ніжним і в завершенні приготування додаємо вершки, а також сіль і спеції за смаком.
-
Заглибним блендером подрібнюємо вміст каструлі до стану пюре і доводимо до кипіння.Суп з гарбуза сплавлених сиром готовий!
-
Прикрасити суп при подачі можна грінками, гарбузовим насінням, вершками або зеленню.
Порада: смачніше всього супи-пюре в свежеприготовленном стані, тому не рекомендуємо готувати про запас.
Гарного вам дня та приємного апетиту!
Приєднуйтесь до нашої смачною групі в Instagram та готуйте разом з нами!