Гарбузовий суп-пюре з сиром

Рецепт супу-пюре, доступний кожному, з гарбуза з плавленим сиром. Покрокова інструкція з фото. Готувати цю страву можна хоч кожен день, адже плавлений сир, гарбуз, картоплю і інші складові страви зовсім недорогі. Давайте готувати разом!

Гарбузовий суп пюре з сиром, особливо з плавленим, прекрасне блюдо, яке сподобається багатьом! А все через свій ніжної структури і вершкового смаку. Потрібно зауважити, що супчик дуже ситний і живильний, тому тим, хто на дієті, радимо порахувати калорійність перед вживанням.

Як це зробити, дивіться в цьому докладному прикладі.

Інгредієнти

  • Масло рослинне 2 ст. л.
  • Часник 2 зубчик
  • Картопля 5 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Гарбуз 500 г
  • Морква 2 шт.
  • Сир плавлений 100 г
  • Вершки 15% 100 г
  • Перець чорний горошок за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 130 ккал
  • Білки: 3.2 г
  • Жири: 8.9 г
  • Вуглеводи: 9.6 г

Кроки

40 хв.

  • Гарбуз почистити і порізати невеликими кубиками. Відправити в каструлю, залити чистою водою і поставити варитися.

  • Картоплю нарізаємо брусочками середнього розміру.

  • Цибулю, моркву і часник подрібнюємо і обсмажуємо все разом на рослинному маслі.

  • Коли гарбуз повариться 10 хвилин, додаємо до неї овочеву заправу зі сковорідки і картоплю. Варимо ще хвилин 15-20 до готовності.

  • Далі нарізаємо плавлений сирок на брусочки і опускаємо в суп. Перемішуємо до ті пір, поки сир не розчиниться.

  • Щоб гарбузовий суп сплавлених сиром вийшов ніжним і в завершенні приготування додаємо вершки, а також сіль і спеції за смаком.

  • Заглибним блендером подрібнюємо вміст каструлі до стану пюре і доводимо до кипіння.Суп з гарбуза сплавлених сиром готовий!

  • Прикрасити суп при подачі можна грінками, гарбузовим насінням, вершками або зеленню.

Порада: смачніше всього супи-пюре в свежеприготовленном стані, тому не рекомендуємо готувати про запас.

Гарного вам дня та приємного апетиту!

Приєднуйтесь до нашої смачною групі в Instagram та готуйте разом з нами!