Як смачно зварити пельмені з магазину: 3 простих способи

Подивіться, як смачно приготувати пельмені з магазину. На бульйоні, з хрусткою скоринкою і в томатному соусі. Покрокові рецепти. Плюс відео.

Витрачати кілька годин на те, щоб зліпити пельмені, для багатьох — неприпустима розкіш. Тому більшість задовольняється магазинним варіантом. Як їх смачно зварити читайте в цій статті.

В курячому бульйоні

✍ Інгредієнти:

  • заморожені магазинні пельмені — 500 г;
  • курячий бульйон — 2 л;
  • лавровий лист — 1-2 штуки;
  • перець запашний горошком — 3-4 штуки;
  • часник — 1 зубчик;
  • масло — 1 ст. ложка;
  • сметана 15-20% — 100 мл;
  • хрін — 50-60 г;
  • сіль — за смаком;
  • кріп — 1 пучок.

Приготування:

  1. Закип’ятіть бульйон, додавши часник, пропущений через прес, перець і лаврушку.
  2. Висипте основний інгредієнт і заважайте, поки вони не спливуть, варити близько 7 хвилин.
  3. За готовності вийміть їх шумівкою і перекладіть в глибоке блюдо. Можна додати в тарілку бульйон.
  4. Змішайте хрін зі сметаною і зеленню і подайте разом з основним блюдом.

Зварені пельмені мають насиченим смаком. Їсти їх треба гарячими.

3 способи приготування смачних пельменів з магазину [відео]

Пельмені з хрусткою скоринкою

✍ Інгредієнти:

  • упаковка морожених пельменів — 500 г;
  • вода — 2 л;
  • сіль;
  • спеції;
  • рослинне або вершкове масло для смаження.

Ще один спосіб смаження дивіться у наступному рецепті.

Приготування:

  1. Доведіть до кипіння воду, попередньо її посоливши з розрахунку 25-30 грамів солі на 3 літри води, і додайте спеції за смаком.
  2. Закиньте в окріп пельмені, перемішайте і варіть 5-7 хвилин після спливання.
  3. Відкиньте на друшляк або виловите шумівкою.
  4. В розігрітому маслі на сковорідці обсмажте до рум’яної скоринки на середньому вогні.
  5. Щоб прибрати надлишки жиру, викладайте на паперовий рушник.

Подавати краще з томатными соусами або грецьким йогуртом з часником і зеленню.

В томатному соусі з овочами

✍ Інгредієнти:

  • магазинні пельмені — 0,5 кг;
  • цибуля ріпчаста — 2 штуки;
  • часник — 2 зубчики;
  • морква — 1 штука;
  • томатний сік — 300 мл;
  • рослинне масло — 2 ст. ложки;
  • сіль, спеції — за смаком.

Приготування:

  1. На сковороді прогрійте масло.
  2. Порубаний часник і цибулю обсмажте до прозорості.
  3. Натріть моркву і додати в сковорідку.
  4. Варіть овочі під кришкою 5-7 хвилин на невеликому вогні.
  5. Додайте томатний сік і спеції із сіллю за смаком, проваріть все 5-10 хвилин.
  6. Нещільно розкладіть заморожені пельмені, додайте окріп і томіть на сковороді 10 хвилин.

Подавайте разом з овочевим соусом. Приємного апетиту!