Сметанні вівсяні печива м’які і такі жувальні, що обов’язково сподобаються не тільки дітям, але і вам, і вашим гостям. Печиво наповнене фініками або родзинками. Якщо вам подобаються горіхи у вашому печиво, додайте близько 1/2 склянки подрібнених горіхів пекан або волоських горіхів.
Вівсяне печиво на сметані
Інгредієнти вівсяного печива зі сметаною
- 1 1/2 склянки універсальної борошна
- 1/2 чайної ложки харчової соди
- 1/2 чайної ложки солі
- 1/2 склянки вершкового масла
- 1/2 склянки цукрового піску
- 1/2 склянки коричневого цукру
- 1 яйце
- 1 чайна ложка ванілі
- 1 склянка дрібно нарізаних фініків або родзинок
- 1/2 склянки сметани
- 1 стакан вівсяних пластівців швидкого приготування
Кроки приготування вівсяного печива на сметані
- Просійте разом борошно, харчову соду і сіль.
- У середній мисці змішайте вершкове масло і цукор, збийте яйце і ваніль.
- Посипте фініки 1/4 склянки просіяної сухих інгредієнтів.
- Змішайте решту просіяні інгредієнти в першу суміш зі сметаною. Перемішайте суміш з вівсяними пластівцями.
- Отриману суміш покладіть столовою ложкою на відстані кількох сантиметрів один від одного на злегка змащені маслом деко.
- Випікайте при температурі 375 ° С протягом 12-15 хвилин.
- Дайте печінкою охолонути близько 30 секунд.
- Зніміть його лопаткою.
- Дочекайтеся, щоб воно повністю охололо.
- Зберігайте в щільно закритому контейнері, розділеному листами вощеного паперу.