Суп з тріски з вершками

Дізнайтеся всі секрети приготування рибного вершкового супу! Покроковий рецепт з фото допоможе вам розібратися в технології. Готувати смачно – це легко! Переконайтеся в цьому самі. Корисна інформація про правила варіння супів!

Іноді так хочеться приготувати щось вишукане. Для таких випадків є чудовий рецепт супу з тріски з вершками. Вже дивлячись на його склад можна уявити, яка смакота вас чекає. Якщо ви любите творчо підходити до приготування їжі, то наш рецепт вам дуже сподобається!

Схожий рецепт, тільки з сьомгою, дивіться тут.

Інгредієнти

  • Вино біле сухе 150 мл
  • Вода 500 мл
  • Масло вершкове 25 г
  • Масло рослинне 30 мл
  • Часник 1-2 зубчик
  • Цибуля порей 1 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Помідор черрі 10 шт.
  • Креветки відварні за смаком
  • Філе тріски 400 г
  • Вершки 35% 300 мл
  • Чебрець сушений, за смаком
  • Бульйонний кубик 1 шт
  • Орегано сушений, за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 169 ккал
  • Білки: 4.2 г
  • Жири: 12.3 г
  • Вуглеводи: 7.3 г

Кроки

60 хв.

  • Лук-порей і моркву порізати кільцями, часник порубати ножем максимально дрібно. У каструлі з товстим дном або казанку розігріти олію і вершкове масло. Відправити наші овочі пассероваться в маслі. Потім додати помідори черрі, розрізані навпіл.

  • Бульйонний кубик розвести в теплій воді і додати цю суміш до овочів. Тушкувати 5 хвилин.

  • Потім влити білого вина. Тушкувати ще 5-7 хвилин.

  • Тріску порізати на шматочки середнього розміру і відправити в каструлю.

  • Одразу ж можна додати жирні вершки і воду.

  • Коли суп закипить, приправимо його спеціями і посолимо.

  • Варити до повної готовності риби, близько 10-15 хвилин, при повільному кипінні.

  • При подачі суп прикрашаємо креветками, зеленню і крапельками оливкової олії. Можна насолоджуватися!

Порада: креветки можна замінити на крабові палички або домашні грінки.

По-більше таких чудових страв на обід!

Готуйте на радість собі і своїм близьким!

Приємного апетиту!