Іноді так хочеться приготувати щось вишукане. Для таких випадків є чудовий рецепт супу з тріски з вершками. Вже дивлячись на його склад можна уявити, яка смакота вас чекає. Якщо ви любите творчо підходити до приготування їжі, то наш рецепт вам дуже сподобається!
Схожий рецепт, тільки з сьомгою, дивіться тут.
Інгредієнти
- Вино біле сухе 150 мл
- Вода 500 мл
- Масло вершкове 25 г
- Масло рослинне 30 мл
- Часник 1-2 зубчик
- Цибуля порей 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Помідор черрі 10 шт.
- Креветки відварні за смаком
- Філе тріски 400 г
- Вершки 35% 300 мл
- Чебрець сушений, за смаком
- Бульйонний кубик 1 шт
- Орегано сушений, за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 169 ккал
- Білки: 4.2 г
- Жири: 12.3 г
- Вуглеводи: 7.3 г
Кроки
60 хв.
-
Лук-порей і моркву порізати кільцями, часник порубати ножем максимально дрібно. У каструлі з товстим дном або казанку розігріти олію і вершкове масло. Відправити наші овочі пассероваться в маслі. Потім додати помідори черрі, розрізані навпіл.
-
Бульйонний кубик розвести в теплій воді і додати цю суміш до овочів. Тушкувати 5 хвилин.
-
Потім влити білого вина. Тушкувати ще 5-7 хвилин.
-
Тріску порізати на шматочки середнього розміру і відправити в каструлю.
-
Одразу ж можна додати жирні вершки і воду.
-
Коли суп закипить, приправимо його спеціями і посолимо.
-
Варити до повної готовності риби, близько 10-15 хвилин, при повільному кипінні.
-
При подачі суп прикрашаємо креветками, зеленню і крапельками оливкової олії. Можна насолоджуватися!
Порада: креветки можна замінити на крабові палички або домашні грінки.
По-більше таких чудових страв на обід!
Готуйте на радість собі і своїм близьким!
Приємного апетиту!