Суп з заварними галушками, як у дитячому садку приготувати зовсім не складно! Головне — знати хороший рецепт. Тут ви знайдете те, що потрібно! Покроковий фото-рецепт апетитного і смачного першого страви.
Порадуйте себе і своїх діток дивно легким у приготуванні супчиком. Впевнені, всі будуть у захваті! Галушки просто тануть у роті, а аромат курячого бульйону розпалює апетит.
Інгредієнти
- Бульйон курячий 1.5 л
- Вода 170 мл
- Масло вершкове 30 г
- Борошно пшеничне 115 г
- Зелень за смаком
- Яйце куряче 1 шт.
- Сіль ½ ч. л.
- На 100 грам
- Калорії: 346 ккал
- Білки: 7.2 г
- Жири: 25.4 г
- Вуглеводи: 21.8 г
Кроки
60 хв.
-
необхідно Заздалегідь приготувати бульйон на курячому м’ясі або кістках.
-
Поки вариться бульйон, займемося приготуванням галушок. Найбільш ніжні і смачні виходять з заварного тіста. Готувати його дуже просто. Найголовніше правило — однакове співвідношення води до борошні, тобто однаковий обсяг цих інгредієнтів.
-
В кухлик наливаємо 170 грам води і ставимо на плиту.
-
Додаємо дрібку солі і вершкове масло. Доводимо суміш до кипіння. Перемішуємо лопаткою, щоб масло розчинилося у воді повністю.
-
Висипаємо в кухлик 115 грам борошна і заварюємо тісто, інтенсивно перемішуючи його лопаткою.
-
Знімаємо кухлик з вогню і даємо тісту трохи охолонути.
-
Далі додаємо 1 яйце. Ретельно перемішуємо масу до однорідного стану.
-
Поверхня для розкочування тіста змащуємо невеликою кількістю рослинного масла. Викладаємо тісто на підготовлений стіл.
-
Формуємо з тіста ковбаску і ділимо її на порційні шматочки, майбутні галушки.
-
Каструлю з бульйоном поставити на плиту і довести до кипіння. Закинути наші галушки в бульйон і перемішати ложкою, щоб вони не прилипли до дна каструлі. Коли галушки набухнуть і спливуть на поверхню, значить суп готовий.
-
Накладаємо суп в тарілки і посипаємо рубаною зеленню для краси. Приємного апетиту!
Порада: щоб курячий бульйон вийшов красивого кольору, варіть його разом з цибулиною в лушпинні.
Галушки, приготовані за цим рецептом, не прилипаю до зубів, що не мало важливо.
Дуууже смачно! Всі будуть просити добавки!
Вступайте в наші групи в Однокласниках і Вконтакте, щоб не пропускати нових рецептів!