Суп в банці

Супи швидкого приготування бувають корисними! Тому приклад наш рецепт. Ви тільки подивіться, як легко і просто! Покроковий рецепт супу з фото допоможе розібратися в етапах готування. Приготуйте смачну страву на радість собі і близьким!

Суп в скляній банці за 5 хвилин! Забудьте про шкідливі «дошираки» та інші пакетні супи. Харчуватися швидко і корисно можливо! Приклад цей покроковий рецепт смачного супу.

Інгредієнти

  • Бульйон курячий 100 мл
  • Курка варена-50 г
  • Фунчоза ¼ пачка
  • Петрушка 20 г
  • Перець болгарський 50 г
  • Цибуля зелена-20 г
  • На 100 грам
  • Калорії: 176 ккал
  • Білки: 10.1 г
  • Жири: 2.6 г
  • Вуглеводи: 29.9 г

Кроки

10 хв.

  • Банку для супу повинна щільно закриватися багаторазової кришкою і витримувати температуру окропу.

  • Для домашніх швидких супів необхідно заздалегідь підготувати продукти. Зварити курячий або м’ясний бульйон. Відварити курячу грудку або інше м’ясо. Добавки можуть бути різні, експериментуйте як душі завгодно!

  • Отже, скляну локшину закладаємо в банку. Окремої варіння вона не вимагає. Достатньо заварити окропом.

  • Варену курячу грудку ріжемо невеликими кубиками і відправляємо в банку.

  • Для соковитості додамо червоний болгарський перець. Нарізаємо його тонкою соломкою і занурюємо в баночку.

  • Потім дрібно рубаємо зелень. Відправляємо її також в банку.

  • Ось така барвиста банку у нас вийшла! Не забудьте посолити і додати улюблені спеції!

  • Гарячим бульйоном заливаємо вміст банки до верху і закриваємо кришку. Наполягаємо 5-7 хвилин до розм’якшення локшини. Отриманий суп можна їсти прямо з банки, тільки врахуйте, що від окропу вона нагрілася, не обожгитесь. Також можна перекласти суп з банки на тарілку. Приємного апетиту!

Порада: щоб можна було з легкістю заварювати такі супчики кожен день, зробіть заготовки бульйону. Його можна зварити заздалегідь і заморозити в пакетах.

Ось і весь рецепт! Чи Не правда, просто і смачно?

Підписуйтесь на наші групи в соц.мережах та дізнавайтеся першими про нових рецептах!

Всім гарного настрою!