Цей рецепт супу з ковбаси і замороженого щавлю стане в нагоді вам і взимку, і влітку! Готується він дуже швидко і не вимагає окремого приготування бульйону, що дуже полегшує завдання. Перевірте самі, скориставшись нашим покроковим рецептом!
Інгредієнти
- Ковбаса копчена 150 г
- Картопля 2 шт.
- Цибуля порей 1 шт.
- Щавель 400 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Огірок солоний 2 шт.
- Сир плавлений 100 г
- На 100 грам
- Калорії: 53 ккал
- Білки: 3 г
- Жири: 2.4 г
- Вуглеводи: 5 г
Кроки
30 хв.
-
Для початку наріжемо всі інгредієнти кубиками або брусочками. Щавель розморожувати не треба.
-
На розпечену сковорідку з рослинним маслом відправляємо цибуля ріпчаста цибулю—порей і моркву. Пасеруємо до золотистого відтінку.
-
Через 2 хвилини додаємо ковбасу кубиками і злегка обсмажуємо. Ось така краса у нас повинна вийде.
-
Потім викладаємо в каструлю картоплю, заливаємо його гарячою водою і доводимо до кипіння. Додаємо пасерування і варимо 10-15 хвилин до м’якості картоплі.
-
Додаємо в суп заморожений щавель, солоні огірки і сирок, порізану кубиками. Заважаємо ложкою до повного розчинення сиру і можна знімати з вогню.
-
Подаємо з зеленню або сметаною. Приємного апетиту!
Порада: варіть щавель 2-3 хвилини, не більше, інакше він перетравиться і втратить свій смак в супі.
Ну дуже смачний супчик вийшов, з кислинкою!
Оцініть мій рецепт і залиште свій відгук!
А тут ще один мій рецепт супу з щавлем, вам може сподобається!