Суп з замороженого щавлю

Кулінарна книга перших страв на будь-який смак! Тут ви знайдете багато простих рецептів супів, бульйонів і пюре. Покрокові описи і фото для наочності приготування. ❤️Удосконалюйтеся разом з нами і готуйте смачні страви на радість своїм близьким!

Цей рецепт супу з ковбаси і замороженого щавлю стане в нагоді вам і взимку, і влітку! Готується він дуже швидко і не вимагає окремого приготування бульйону, що дуже полегшує завдання. Перевірте самі, скориставшись нашим покроковим рецептом!

Інгредієнти

  • Ковбаса копчена 150 г
  • Картопля 2 шт.
  • Цибуля порей 1 шт.
  • Щавель 400 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Огірок солоний 2 шт.
  • Сир плавлений 100 г
  • На 100 грам
  • Калорії: 53 ккал
  • Білки: 3 г
  • Жири: 2.4 г
  • Вуглеводи: 5 г

Кроки

30 хв.

  • Для початку наріжемо всі інгредієнти кубиками або брусочками. Щавель розморожувати не треба.

  • На розпечену сковорідку з рослинним маслом відправляємо цибуля ріпчаста цибулю—порей і моркву. Пасеруємо до золотистого відтінку.

  • Через 2 хвилини додаємо ковбасу кубиками і злегка обсмажуємо. Ось така краса у нас повинна вийде.

  • Потім викладаємо в каструлю картоплю, заливаємо його гарячою водою і доводимо до кипіння. Додаємо пасерування і варимо 10-15 хвилин до м’якості картоплі.

  • Додаємо в суп заморожений щавель, солоні огірки і сирок, порізану кубиками. Заважаємо ложкою до повного розчинення сиру і можна знімати з вогню.

  • Подаємо з зеленню або сметаною. Приємного апетиту!

Порада: варіть щавель 2-3 хвилини, не більше, інакше він перетравиться і втратить свій смак в супі.

Ну дуже смачний супчик вийшов, з кислинкою!

Оцініть мій рецепт і залиште свій відгук!

А тут ще один мій рецепт супу з щавлем, вам може сподобається!