Суп гуляш в хлібі

Готуємо суп з яловичиною та картоплею по чеському національному рецептом. Покроковий опис процесу приготування з фото. Кращі домашні супи. Просто і смачно!

Давайте знову розширимо межі кулінарії і вирушимо в середньовічну Чехію. Сьогодні ми будемо готувати суп гуляш в хлібі за класичним рецептом. Ви здивуєтеся, як це просто, швидко і чудово смачно! Давайте приступимо!

Важливо пам’ятати, що суп наливають у хлібні тарілки безпосередньо пере подачею. Адже час життя хлібної тарілки становить не більше 30 хвилин. Кришку, як правило, використовують в якості хліба до страви, як і в цьому рецепті.

Інгредієнти

  • Яловичина 500 г
  • Масло вершкове 50 г
  • Борошно пшеничне 3 ст. л.
  • Часник 5 зубчик
  • Зелень за смаком
  • Картопля 5 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Хліб білий 1 шт
  • Кмин за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 145 ккал
  • Білки: 4.7 г
  • Жири: 7 г
  • Вуглеводи: 14.2 г

Кроки

1 годину. 30 хв.

  • Приготуємо бульйон. Для цього в каструлю з холодною підсоленою водою опускаємо м’ясо і варимо на повільному вогні до готовності.

  • У хліба відрізаємо верхівку, а м’якоть видаляємо.

  • Потім поміщаємо його в духовку при температурі 180 градусів на 20-25 хвилин, щоб він став рум’яним і твердим.

  • В цей час цибулю нарізаємо півкільцями, а часник дрібно шаткуємо.

  • Картоплю нарізаємо невеликими кубиками.

  • Коли яловичина буде готова, нарізаємо її дрібними шматочками.

  • Потім цибулю і часник необхідно обсмажити на вершковому маслі до золотистого кольору.

  • Тепер додаємо м’ясо, трохи бульйону і борошна. Перемішуємо і обсмажуємо ще 2-3 хвилини.

  • Після цього кладемо картоплю, заправку, а також спеції, сіль і перець в каструлю з бульйоном. Варимо ще 20-25 хвилин.

  • Готову страву прикрашаємо зеленню.

Порада: щоб смак страви вийшов більш виразним і насиченим, рекомендуємо додати в суп трохи тертого сиру або вершків!

Приємного апетиту і гарного настрою! Готуйте разом з нами!

Заходьте в наші соціальні мережі! Там багато цікавого!

Сподобався рецепт? Не соромтеся висловлювати свою думку!