Давайте знову розширимо межі кулінарії і вирушимо в середньовічну Чехію. Сьогодні ми будемо готувати суп гуляш в хлібі за класичним рецептом. Ви здивуєтеся, як це просто, швидко і чудово смачно! Давайте приступимо!
Важливо пам’ятати, що суп наливають у хлібні тарілки безпосередньо пере подачею. Адже час життя хлібної тарілки становить не більше 30 хвилин. Кришку, як правило, використовують в якості хліба до страви, як і в цьому рецепті.
Інгредієнти
- Яловичина 500 г
- Масло вершкове 50 г
- Борошно пшеничне 3 ст. л.
- Часник 5 зубчик
- Зелень за смаком
- Картопля 5 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Хліб білий 1 шт
- Кмин за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 145 ккал
- Білки: 4.7 г
- Жири: 7 г
- Вуглеводи: 14.2 г
Кроки
1 годину. 30 хв.
-
Приготуємо бульйон. Для цього в каструлю з холодною підсоленою водою опускаємо м’ясо і варимо на повільному вогні до готовності.
-
У хліба відрізаємо верхівку, а м’якоть видаляємо.
-
Потім поміщаємо його в духовку при температурі 180 градусів на 20-25 хвилин, щоб він став рум’яним і твердим.
-
В цей час цибулю нарізаємо півкільцями, а часник дрібно шаткуємо.
-
Картоплю нарізаємо невеликими кубиками.
-
Коли яловичина буде готова, нарізаємо її дрібними шматочками.
-
Потім цибулю і часник необхідно обсмажити на вершковому маслі до золотистого кольору.
-
Тепер додаємо м’ясо, трохи бульйону і борошна. Перемішуємо і обсмажуємо ще 2-3 хвилини.
-
Після цього кладемо картоплю, заправку, а також спеції, сіль і перець в каструлю з бульйоном. Варимо ще 20-25 хвилин.
-
Готову страву прикрашаємо зеленню.
Порада: щоб смак страви вийшов більш виразним і насиченим, рекомендуємо додати в суп трохи тертого сиру або вершків!
Приємного апетиту і гарного настрою! Готуйте разом з нами!
Заходьте в наші соціальні мережі! Там багато цікавого!
Сподобався рецепт? Не соромтеся висловлювати свою думку!